Βρέθηκε ο αγνοούμενος τουρίστας στον Ψηλορείτη-Είναι καλά στην υγεία του

Με αίσιο τέλος έληξαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου τουρίστα στον Ψηλορείτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, λίγο μετά τις 9 το πρωί ο 35χρονος Γερμανός βρέθηκε από δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας σε δύσβατο σημείο στον Ψηλορείτη.

Ο ίδιος φαίνεται πως είναι καλά στην υγεία του αν και με εμφανή τα σημάδια της ταλαιπωρίας.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν όταν ο 35χρονος άνδρας χθες το πρωί έφυγε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με σκοπό να απολαύσει τις άγνωστες πτυχές του Ψηλορείτη.

Ο ίδιος πήγε μέχρι τη Νίδα με το αυτοκίνητό του και συνέχισε πεζός με στόχο να ανέβει το βουνό.

Χθες το μεσημέρι ο 35χρονος συνειδητοποίησε ότι έχει χαθεί και δεν μπορεί να βρει τον δρόμο της επιστροφής του με αποτέλεσμα να στείλει φωτογραφίες από το σημείο όπου είναι στον αδερφό του που ζει στη Γερμανία και να τον ενημερώσει για την δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο αδερφός του είδε το βράδυ τις φωτογραφίες και προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον 35χρονο αλλά διαπίστωσε πως το κινητό του είχε μείνει από μπαταρία. Έτσι, πήρε τηλέφωνο στο ξενοδοχείο όπου του είπαν πως ο αδερφός του δεν έχει επιστρέψει ακόμα.

Ο ίδιος εξιστόρησε τι είχε συμβεί και ενημερώθηκαν οι αρχές. Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με την συνδρομή της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της αστυνομίας και των ΤΑΕ.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι αρχές εντόπισαν το ενοικιασμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο 35χρονος.

Πηγή: Cretapost.gr