Δείτε βίντεο-σοκ: Μέλη του πληρώματος έσπρωξαν από τον καταπέλτη τον επιβάτη που πνίγηκε

Η εισαγγελία Πειραιά έδωσε εντολή να συλληφθούν τέσσερα άτομα -Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά

Εντολή να συλληφθούν τέσσερα άτομα, δύο μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon, ο αξιωματικός καταστρώματος και ο πλοίαρχος, έδωσε η εισαγγελία Πειραιά με αφορμή το θάνατο του 36χρονου ο οποίος στην προσπάθειά του να προλάβει το πλοίο βρέθηκε στη θάλασσα. 

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιοποίησε το Πρώτο Θέμα, λίγο πριν από την πτώση ο άτυχος άνδρας φαίνεται να προσπαθεί να μπει στο πλοίο, ενώ αυτό έχει λύσει κάβους, ωστόσο τον εμποδίζουν και τον απωθούν δύο μέλη του πληρώματος, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά.

Μέχρι αργά το βράδυ συνεχίζονταν οι ανακρίσεις και λαμβάνονταν μαρτυρικές καταθέσεις από μέλη του πληρώματος και επιβάτες.

Σε μηνυμά του ο ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εκφράζει τη θλίψη του για το τραγικό περιστατικό και σημειωνει ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών" .

καταπέλτης

Πηγή: skai.gr