Σοκαριστικό βίντεο λίγο πριν το τροχαίο δυστύχημα του Mad Clip

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει την τραγική στιγμή λίγο πριν η Πόρσε του γνωστού τράπερ Mad Clip προσκρούσει πάνω σε κολώνα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Στο βίντεο φαίνονται το αυτοκίνητο του Mad Clip, μια μαύρη Porsche, αλλά και το Audi με τις κίτρινες πινακίδες που αναζητείται από τις Αρχές.

Τα αυτοκίνητα είναι μαζί στο φανάρι και αρχίζουν να αναπτύσσουν ιλιγγιώδη ταχύτητα όταν ανάβει πράσινο. Το όχημα του τράπερ έχει μείνει πίσω αλλά στη συνέχεια επιταχύνει αστραπιαία και ξεπερνά το άλλο όχημα, μπαίνοντας στη μοιραία στροφή με πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μάρκας Audi R8 αναζητούν οι Αρχές ενώ έδωσαν στη δημοσιότητα και τα τηλέφωνα της Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, για όποιον γνωρίζει κάτι να το επικοινωνήσει στην Αστυνομία.

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζεται είναι τα δυο αυτοκίνητα να έκαναν κόντρες και σε ένα σημείο, ο τραγουδιστής να έχασε τον έλεγχο που του προκάλεσε τον θάνατο. Ωστόσο, ο οδηγός του Audi εμφανίστηκε και έδωσε κατάθεση αργά το βράδυ, ενώ λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. 

Το σοκαριστικό βίντεο

 

 

 

Πηγή: skai.gr