Στα χέρια των Πετρούνια και Κορακάκη η Ελληνική σημαία…

Το γεγονός αυτό αποτελεί μια ιστορική απόφαση και παράλληλα μια ξεχωριστή στιγμή για τους 2 εκ των κορυφαίων αθλητών που θα εκπροσωπίσουν τη χώρα  μας στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, Άννας Κορακακη και Λευτέρη Πετρούνια.

Με την Ελληνική σημαία πρώτη και ψηλά στην Τελετή Έναρξης 
Όπως σε κάθε Ολυμπιάδα, η χώρα μας, μητέρα του Θεσμού, μπαίνει πάντα 1η στην παρέλαση των αθλητών. Στις 23 Ιουλίου, ημέρα της Τελετής Έναρξης, τη γαλανόλευκη θα κρατούν ψηλά κατά την είσοδό τους ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο και η κάτοχος των 2 μεταλλίων το 2016! Δύο σπουδαίοι αθλητές με εξαιρετικές προοπτικές για νέες διακρίσεις στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ομόφωνη απόφαση της επιλογής
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή κατέληξε ομόφωνα στην επιλογή των 2 συγκεκριμένων αθλητών οι οποίοι δεν έκρυψαν την υπερηφάνεια, τη συγκίνηση και τη χαρά στις δηλώσεις τους για την ύψιστη αυτή τιμή. 

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια
«Νιώθω τεράστια τιμή που θα κρατήσω την σημαία μας καθώς εκπληρώνεται ένα όνειρο που είχα από παιδί! Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και είμαι σίγουρος ότι αυτή η στιγμή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό και την καρδιά μου» 

Οι δηλώσεις της Ελένης Κορακάκη
«Είναι πραγματικά σπουδαία η τιμή που μου κάνει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και θέλω να την ευχαριστήσω που με επέλεξε. Θα είναι σίγουρα μοναδικό το συναίσθημα να κρατάς τη σημαία της πατρίδας σου στην Τελετή Εναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων σε μία μάλιστα ιστορική στιγμή, καθώς αυτό θα το κάνω μαζί με τον Λευτέρη»

Η Stoiximan Tokyo Team
Οι 2 σημαιοφόροι μας, είναι μέλη της Stoiximan Tokyo Team (Λ.Πετρούνιας από το 2014 & Άννα Κορακάκη από το 2015) που θα εκπροσωπηθεί στους Αγώνες από 12 συνολικά αθλητές (μεταξύ άλλων την Χρυσή Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη και τον Πρωταθλητή Ευρώπης Μίλτο Τεντόγλου) συν την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών.

Με την υποστήριξη της Stoiximan
Η Stoiximan συνεχίζει να παραμένει σταθερά πλάι στους αθλητές και τον αθλητισμό, στηρίζοντας έμπρακτα τους ανθρώπους εκείνους που ξεπερνούν τον εαυτό τους καθημερινά, που ξεχωρίζουν για την ψυχή που καταθέτουν, που μιλούν με τις πράξεις τους και αποδεικνύουν ότι οι στόχοι και τα όνειρα βρίσκονται πάντα εκεί έξω για να κατακτούνται.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Πηγή: skai.gr