Νέα διεθνή έκθεση διοργανώνει από το 2007 η HELEXPO AE

Νέα διεθνή διοργάνωση, με την επωνυμία «ENERGY TECH», βάζει στην «αφετηρία» από τον φετινό Μάρτιο η HELEXPO AE, αποσπώντας ολόκληρο το κομμάτι της ενέργειας από τη διεθνή κλαδική έκθεση «ΙNFACOMA». Η 1η διεθνής έκθεση ψύξης- θέρμανσης- συμβατικών και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας «ENERGY TECH» θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου 2007, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας, η έκθεση έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να προκύψουν επιτυχείς εμπορικές συνεργασίες, τόσο μεταξύ των Ελλήνων επιχειρηματιών, όσο και ανάμεσα σε ημεδαπούς και αλλοδαπούς. Ηδη, έχει ξεκινήσει η προβολή της στις χώρες: Ρωσία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Κύπρος, Ιταλία και Γερμανία, με στόχο την εξασφάλιση εκθετών και δυναμικών επισκεπτών.
Ενδιαφέρον για συμμετοχή στην ENERGY TECH έχουν εκδηλώσει, σύμφωνα με τη Helexpo, βιομήχανοι, κατασκευαστές, αντιπρόσωποι, βιοτέχνες, φορείς, ενώσεις, πανεπιστημιακοί ερευνητές, ενώ συμμετοχή θα έχουν και υπηρεσίες του κλάδου, καθώς και εξειδικευμένες εκδόσεις.
Πηγή: ΑΠΕ
Πηγή: skai.gr