Λυκαβηττός χωρίς αυτοκίνητο - Πώς μπορείτε να ανεβείτε στο Θέατρο για την αποψινή συναυλία

Η προσβασιμότητα, για τις ημέρες και ώρες που διοργανώνονται εκδηλώσεις στο θέατρο Λυκαβηττού θα είναι ελεύθερη για τους πεζούς και τα δίτροχα - Η προσέγγιση με αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του θεάτρου θα επιτρέπεται μόνο σε ΑμεΑ, σε άτομα άνω των 60 ετών καθώς και στα ταξί για αποβίβαση ή επιβίβαση

Οι προβολείς του Δημοτικού Θεάτρου Λυκαβηττού ανάβουν απόψε μετά από 11 χρόνια, με τη μεγάλη συναυλία του κορυφαίου μας συνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.

Στο πλήρως ανακαινισμένο και ασφαλές θέατρο, του οποίου η χωρητικότητα αγγίζει τους 6.000 θεατές (καθήμενους και όρθιους), η προσβασιμότητα, για τις ημέρες και ώρες που διοργανώνονται εκδηλώσεις στο θέατρο θα είναι ελεύθερη για τους πεζούς και τα δίτροχα, ενώ η προσέγγιση με αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Θεάτρου θα επιτρέπεται μόνο σε ΑμεΑ, σε άτομα άνω των 60 ετών καθώς και στα ταξί για αποβίβαση ή επιβίβαση.

Παράλληλα, ο Δήμος Αθηναίων θα παρέχει στους επισκέπτες δωρεάν μεταφορά με τη χρήση shuttle bus το οποίο θα πραγματοποιεί δρομολόγια από και προς το θέατρο από τις 19:00 έως τις 21:30, με αφετηρία την οδό Σαρανταπήχου.

Το shuttle bus θα είναι διαθέσιμο και μετά το πέρας της συναυλίας , για να διευκολύνει όσες και όσους επιθυμούν, με προτεραιότητα στα άτομα που χρήζουν βοήθειας.

Το φετινό πρόγραμμα του θεάτρου, που ξεκινά με τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου, θα συνεχιστεί με ξεχωριστές μουσικές βραδιές έως τα μέσα Οκτωβρίου. Δείτε αναλυτικά τις συναυλίες στο www.cultureisathens.gr

Πηγή: skai.gr