Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα λόγω αγωνισμάτων

Μετ‹ εμποδίων οι μετακινήσεις των οδηγών στο λεκανοπέδιο, από σήμερα και την επόμενη εβδομάδα, λόγω της διεξαγωγής του βάδην, του μαραθωνίου γυναικών και του τριάθλου.
Στις περιοχές Νέα Ιωνία και Μαρούσι, από τα μεσάνυχτα έως αύριο στις 11 και μισή το πρωί, θα διακοπεί η κυκλοφορία στις οδούς Λαυρίου και Αγίου Γεωργίου, από Σπύρου Λούη έως Καποδιστρίου και στη Νεαπόλεως από την Αγίου Γεωργίου έως την οδό Ελευθερίας, για τις ανάγκες του βάδην.
Ανάλογα μέτρα θα ληφθούν τη Δευτέρα και την Παρασκευή, 27 Αυγούστου, από τα μεσάνυχτα έως τις 12 και μισή το μεσημέρι.
Αύριο, από τις 7 έως τις 10 και μισή το πρωί, και τη Δευτέρα, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, θα διακοπεί η κυκλοφορία στην παραλιακή από το ύψος της Βάρης - Κορωπίου μέχρι το Δέλτα Βάρκιζας, λόγω της προπόνησης για το αγώνισμα της ποδηλασίας τριάθλου.
Ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα για τους οδηγούς, θα είναι η Κυριακή, λόγω του μαραθωνίου γυναικών.
Από τις 3 και μισή το μεσημέρι (Κυριακής), θα διακόπτεται σταδιακά η κυκλοφορία στους δήμους Μαραθώνα, Νέας Μάκρης, Ραφήνας, Παλλήνης, Χολαργού, Αγίας Παρασκευής, Παπάγου, Νέου Ψυχικού και Πικερμίου.
Η στάση και η στάθμευση των οχημάτων, σε όλο το εύρος της διαδρομής, θα απαγορεύεται από αύριο στις 10 το βράδυ και θα ισχύσει για όλους τους δρόμους μέχρι τη διέλευση και του τελευταίου αθλητή.
Πηγή: skai.gr