Σουρεαλιστικό θέαμα στη «μέση του πουθενά» κοντά στα Χανιά. Εκατοντάδες αυτοκίνητα «στοιβάζονται» το πρωί στην στρατιωτική γέφυρα στον Αλικιανό. Η γέφυρα Μπέλεϋ που τέθηκε σε λειτουργία την Τετάρτη στον Αλικιανό (μετά την καταστροφή της πρόχειρης διάβασης του Κερίτη λόγω της κακοκαιρίας) δίνει προσωρινή λύση στο πρόβλημα διέλευσης των οχημάτων, ωστόσο, όπως είναι φανερό από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το σάιτ flashnews.gr, από το πρωί το μποτιλιάρισμα είναι απίστευτο.

Εκατοντάδες αυτοκίνητα "στοιβάζονται" και από τις δύο πλευρές διέλευσης στην στρατιωτική γέφυρα, δημιουργώντας "κομφούζιο" και εκνευρισμό στους οδηγούς αλλά και στους κατοίκους της περιοχής, ορισμένοι εκ των οποίων, σε πολλές περιπτώσεις, κάνουν ακόμα και τον ...τροχονόμο για να διευκολύνουν την κατάσταση.

Να τονιστεί ότι κάτοικοι του Αλικιανού γνωρίζουν ότι η γέφυρα Μπέλεϋ βοηθά έστω και με αυτό τον τρόπο την προσβασιμότητα στο συγκεκριμένο σημείο. Ωστόσο επιθυμούν να επισπευσθούν οι διαδικασίες ασφαλτόστρωσης του σημείου (ει δυνατόν και νύχτα να γίνουν οι εργασίες) που υπήρχε η γέφυρα του Κερίτη και είχαν δημιουργήσει την πρόχειρη διάβαση οι ίδιοι οι κάτοικοι, μέχρι τη χτεσινή κακοκαιρία που την κατέστρεψε..

Πλέον, οι κάτοικοι αναμένουν τις αποφάσεις των επίσημων φορέων για να δρομολογηθεί το πλάνο δημιουργίας μόνιμης διάβασης στο σημείο που υπήρχε η γέφυρα.