Διόδια

Σε εξέλιξη η μεγάλη επιστροφή μετά το Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου και χαμηλές ταχύτητες από τα διόδια του Ισθμού μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους

Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας για την επιστροφή των εκδρομέων

Κλείσιμο

Κωνσταντοπούλου: 400 συνταξιούχοι έπαιρναν επίδομα από το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ

«Τρομακτική, ανοίκεια, αναίτια και παντελώς στερούμενη ερείσματος επίθεση» χαρακτήρισε η Ζωή Κωνσταντόπουλου το δημοσίευμα της Real News σύμφωνα με το οποίο η αντιπρόεδρος του ΕΣΡ και μητέρα της Λίνα Αλεξίου ελάμβανε επίδομα τεκνών το οποίο δεν δικαιούταν από το συνταξιοδοτικό της ταμείο.

«Δεν είχαν ειδοποιηθεί από το ΕΤΑΠ –ΜΜΕ η μητέρα μου και 400 συνολικά συνταξιούχοι, ειδοποιήθηκαν ξαφνικά το Νοέμβριο» δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η μητέρα μου δεν έπαιρνε το επίδομα για για δεκαετίες. Το άλλο Ταμείο, ο ΕΔΟΑΠ, έκανε ό,τι έπρεπε και διέκοψε την καταβολή όταν έπρεπε» σημείωσε.

Η κ. Κωνσταντοπούλου πρόσθεσε ότι «η μητέρα μου ζήτησε σωστά να υπολογιστεί σωστά το επίδομα». «Δεν θεωρώ καθόλου τυχαίο ότι βρέθηκα να βάλλομαι» τόνισε.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ