Καββαθάς σε ΣΚΑΪ 100,3: Να μην χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης ο κλάδος της εστίασης

Ο κλάδος της εστίασης δεν πρέπει να χρησιμοποιείται  ως μοχλός πίεσης, τόνισε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο, ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), Γιώργος Καββαθάς, με αφορμή την υποχρέωση της διενεργείας ραπιντ τεστ προκειμένου να μπορούν οι έφηβοι να εισελθόν σε κλειστό χώρο εστιατορίου ή ψυχαγωγίας. 

Ο κ. Καββαθάς επεσήμανε ότι δεν συμφωνεί με την εργαλειοποήση του κλάδου, καθώς θα φέρει μόνο προβλήματα.

Σημείωσε ότι εκπρόσωποι του κλάδου ζήτησαν να απαλειφθεί η απαγόρευση εισόδου για τους εφήβους αλλά η κυβέρνηση επέλεξε μια μέση λύση

Όπως ανέφερε, το αποτέλεσμα για τα εστιατόρια θα είναι το ίδιο, καθώς αυξάνεται το κόστος για τους γονείς, άρα γίνεται πιο δύσκολη η επίσκεψη στο εστιατόριο.

Πηγή: skai.gr