Διόδια

Σε εξέλιξη η μεγάλη επιστροφή μετά το Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου και χαμηλές ταχύτητες από τα διόδια του Ισθμού μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους

Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας για την επιστροφή των εκδρομέων

Κλείσιμο

Καρέ καρέ η δράση 19χρονου διαρρήκτη που «χτυπούσε» καταστήματα στην Αγία Βαρβάρα (Video - pics)

Η ΕΛ.ΑΣ. κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, έδωσε στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ενός 19χρονου ο οποίος κατηγορείται για πληθώρα διαρρήξεων και κλοπών.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον (επ) ZERELLARI ( o ν) Marino του Shkelqim και της Marieta , γεννηθέντα την19-7-2001 στην Αλβανία.

Επίσης, δόθηκε στη δημοσιότητα και βίντεο που αποκαλύπτει τη δράση του 19χρονου διαρρήκτη, ο οποίος «χτυπούσε» καταστήματα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, στη Δυτική Αττική.

Στο οπτικό υλικό διακρίνεται ο 19χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της 27ης Φεβρουαρίου στη Νίκαια, μαζί με δύο ακόμα συνεργούς του να εισέρχονται σε κατάστημα, με τη μέθοδο της θραύσης του υαλοπίνακα της πρόσοψης. Στη συνέχεια, τα μέλη της συμμορίας αφαιρούσαν χρηματικά ποσά από τα συρτάρια των ταμειακών μηχανών.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάσθηκαν 13 περιπτώσεις διαρρήξεων - κλοπών από καταστήματα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 29-08-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορούμενου, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5612818 του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: skai.gr