H Χάιντι Κλουμ πόζαρε τόπλες στη Μύκονο με φόντο την ανατολή του ήλιου (pic)

Αλλεπάλληλες είναι οι αναρτήσεις που κάνει τις τελευταίες μέρες στο Instagram, το πρώην top model και παρουσιάστρια Χάιντι Κλουμ, από το νησί των ανέμων, αφού η ίδια δεν μπορεί να κρύψει το πόσο έχει ενθουσιαστεί με την Μύκονο.

Εδώ και μέρες, η 48χρονη Γερμανίδα καλλονή, βρίσκεται στη Μύκονο μαζί με τον σύζυγό της, τον 32χρονο διάσημο μουσικό Tom Kaulitz, καθώς οι δυο τους συνδύασαν την επίσκεψη στις Κυκλάδες, με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της Χάιντι, αφού εκεί γίνονται αυτές τις μέρες τα γυρίσματα του γερμανικού GNTM.

Το top model φροντίζει να βομβαρδίζει τους 8,8 εκατ. followers της στο Instagram με πόζες της από τη Μύκονο, διαφημίζοντας το όμορφο νησί.

Και την τελευταία ανάρτησή της, δεν δίστασε να ποζάρει τόπλες, με μια πετσέτα στο κεφάλι και φόντο την ανατολή του ήλιου, με την ίδια να κλείνει τα μάτια της μην... αντέχοντας το τόσο όμορφο θέαμα: «Ανατολή στη Μύκονο, είναι τοοοοόσο όμορφη» έγραψε στη λεζάντα η παρουσιάστρια και πόζαρε στο μπαλκόνι του δωματίου της σε γνωστό ξενοδοχείο της Μυκόνου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)