«Τα παιδιά δεν ξέρουν τίποτα»-Μαρτυρίες κατοίκων για τη γυναικοκτονία στην Καλαμαριά - Βίντεο

Τι λέει συνάδελφός του 38χρονου αυτόχειρα και φερόμενου ως δολοφόνου της συζύγου του

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στην οδό Κομνηνών στην Καλαμαριά μετά το έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης. Αστυνομικός φέρεται να πήγε τα παιδιά του στο σχολείο και έπειτα λίγο μετά τις 8:00 επέστρεψε σπίτι, πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα την πρώην γυναίκα του. Στη συνέχεια, έδωσε τέλος στη ζωή του.

Αστυνομικός και κάτοικος της περιοχής, που γνώριζε τον 38χρονο αυτόχειρα και φερόμενο ως δολοφόνο της συζύγου του, μιλώντας σε δημοσιογράφους εξήγησε πως δεν είχε ακούσει αν υπήρχαν διαφορές μεταξύ του ζευγαριού. «Ήταν χωρισμένοι, ήξερα τον άνθρωπο που αυτοκτόνησε. Δεν είχα ακούσει αν είχαν διαφορές ή κάποιον καβγά. Είναι σαν να τον ήξερα, συνάδελφος είναι κι αυτός. Κρίμα για τα παιδιά που θα αφήσουν πίσω», ανέφερε ο αστυνομικός.

Τα παιδιά, όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται στο σχολείο και δεν έχουν ενημερωθεί για το οικογενειακό δράμα.

«Ελπίζω τα παιδιά να λάβουν ψυχολογική υποστήριξη για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το άκουσμα της τραγικής είδησης και στη συνέχεια να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους. Τα παιδιά είναι στο σχολείο και δεν ξέρουν τίποτα. Για τον λόγο αυτό, θα έλεγα να δοθεί και ιδιαίτερη βαρύτητα. Φαντάζομαι πως έχουν κληθεί ήδη ψυχολόγοι, κυρίως στο σχολείο, διότι από εκεί μάλλον θα γίνει η πρώτη ενημέρωσή τους. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Περνάμε καθημερινά από εδώ και σκέφτομαι ότι ενδεχομένως να έχω δει και το ζευγάρι, αλλά και τα παιδιά. Δεν ξέρουμε αν υπήρχαν καβγάδες μεταξύ τους», ανέφερε η κάτοικος της περιοχής, Μαρία Καζαμπάκα.

Να σημειωθεί πως στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ώστε να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας. 

Πηγή: thestival.gr