Γυναικοκτονία- Αλεξανδρούπολη: «Χτύπησα στο ντουλάπι»- Οργή και πόνος για την ιστορία της Ζεβριέ

Η 16η γυναικοκτονία σοκάρει το πανελλήνιο. Πρόκειται για 29χρονη που ζούσε στην Αλεξανδρούπολη η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγο της. 

Η γυναίκα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για τρεις μέρες και εξέπνευσε χθες. 

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε δηλώσει για τον τραυματισμό της ότι έπεσε από τις σκάλες και χτύπησε.  

Η 29χρονη μητέρα τριών παιδιών στην Αλεξανδρούπολη  άφησε την τελευταία της πνοής άγρια χτυπημένη σε όλο της σώμα από τον σύζυγό της.

Η άτυχη 29χρονη είναι το 16ο θύμα του θλιβερού καταλόγου των γυναικοκτονιών που μαστίζουν την χώρα.

Όπως αναφέρουν μάρτυρες, η άτυχη γυναίκα έλεγε «Έπεσα, ο γιος μου το έκανε, χτύπησα στο ντουλάπι» για να καλύψει την φρίκη που ζούσε.

Η άτυχη  μητέρα τριών παιδιών  μεταφέρθηκε στα επείγοντα στις πέντε του μήνα άγρια χτυπημένη, έχοντας υποστεί σύνθλιψη του ήπατος και  ρήξη σπλήνας. 

«Διαπιστώθηκε ρήξη ήπατος και αμέσως μπήκε στο χειρουργείο. Συνολικά έγιναν 4 χειρουργεία και στο τελευταίο χειρουργείο έγινε η ήπατεκτομή» αναφέρουν από το νοσοκομείο.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η άτυχη γυναίκα, ύστερα από 4 ημέρες στην εντατική άφησε την τελευταία της πνοή. Κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο όταν ρωτήθηκε από τους γιατρούς για το πως χτύπησε,  έλεγε πως είχε πέσει από την σκάλα, εκδοχή που υποστήριζε και ο σύζυγος της.

«Ακούσαμε ότι έχει πέσει από την σκάλα, απρόοπτα, πήγαμε στο νοσοκομείο, δεν ήταν έτσι που μας είπαν αυτοί» αναφέρει ο πατέρας.

Η οικογένεια ρωτούσε την Ζεβριέ για το πως χτύπησε αλλά εκείνη ποτέ δεν αποκάλυπτε.

Αμέσως μετά την είδηση πως η άτυχη γυναίκα είχε καταλήξει ο σύζυγός της χάθηκε από προσώπου γης. Συνελήφθη το μεσημέρι και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. 

Πηγή: skai.gr