Δήμος Αθηναίων: Κυριακάτικος καθαρισμός και απολύμανση στη Λαμπρινή (ΦΩΤΟ)

Δήμος Αθηναίων: Κυριακάτικος καθαρισμός και απολύμανση στη Λαμπρινή (ΦΩΤΟ)

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι κυριακάτικες δράσεις καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων από το κέντρο μέχρι και τα όρια της πρωτεύουσας και στις 129  γειτονιές της.

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού και απολύμανσης στη Λαμπρινή στην 5η Δημοτική Κοινότητα, με τους ανθρώπους του Δήμου Αθηναίων να παραδίδουν την περιοχή περιποιημένη και πιο  καθαρή στους κατοίκους και τους επισκέπτες της.

Κάθε σημείο της περιοχής πλύθηκε, καθαρίστηκε και απολυμάνθηκε σχολαστικά. Δρόμοι και πεζοδρόμια έγιναν όχι μόνο πιο καθαρά, αλλά και πιο ασφαλή υγειονομικά, καθώς οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Καθαριότητας αξιοποιώντας τα σύγχρονα τεχνικά τους μέσα, χρησιμοποίησαν  καυτό  νερό, αλλά και απολυμαντικό.

Ειδικότερα, στην επιχείρηση υδροσάρωσης, η οποία ξεκίνησε στις 7 πρωί και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, έλαβαν μέρος περισσότεροι από  20 εργαζόμενοι  του τμήματος οδοκαθαρισμού  με περίπου 20 μικρά, μεσαία και μεγάλα σύγχρονα μηχανήματα (πλυστικά, σάρωθρα, υδροφόρες) τα οποία βρέθηκαν και αυτή την Κυριακή στη πρώτη γραμμή της προσπάθειας για μια πόλη καθαρή και νοικοκυρεμένη.

Τα σημεία στα οποία έγινε η σημερινή επιχείρηση καθαριότητας και απολύμανσης στη Λαμπρινή ήταν τα εξής:

ΥΔΡΟΣΑΡΩΣΗ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΦΩΚΑ
ΑΓ. ΛΑΥΡΑΣ
ΩΡΩΠΟΥ
ΓΑΓΓΡΑΣ
ΣΑΜΗΣ
ΑΚΡΟΘΟΩΝ
ΓΑΔΙΛΩΝ
ΔΙΟΠΟΛΕΩΣ
ΖΗΛΩΝ
ΠΙΤΥΟΥΝΤΟΣ
ΒΟΛΒΗΣ

ΠΛΥΣΙΜΟ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΕ ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ
ΠΑΤΗΣΙΩΝ
ΑΧΑΡΝΩΝ
ΧΑΛΚΙΔΟΣ
ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ
ΧΑΛΕΠΑ
ΙΑΛΕΜΟΥ
ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΟΥ
 

Πηγή: skai.gr