Κλείσιμο

Μέλη της οικογένειας Υφαντή τραυματίες σε ένοπλη ληστεία

Ο συνιδιοκτήτης της μεγάλης βιοτεχνίας αλλαντικών Υφαντής και ο ανιψιός του είναι οι δύο τραυματίες από την ένοπλη ληστεία στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας. Στις 2:45 μ.μ το μεσημέρι, τέσσερις ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν στα κεντρικά γραφεία βιοτεχνίας αλλαντικών, στην οδό Σενέκα 4, στη Νέα Κηφισιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες πυροβόλησαν με όπλα τύπου καλάσνικοφ εναντίον 2 ανδρών, τραυματίζοντάς τους στα πόδια.

Οι ένοπλοι, που δεν είναι γνωστό αν κατάφεραν να αφαιρέσουν χρήματα από τα ταμεία της εταιρίας, κατάφεραν να διαφύγουν παρά την καταδίωξή τους από 2 μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ και ακόμη 4 αστυνομικούς.

Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο ΚΑΤ ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται, αυτή την ώρα, έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ληστών.

Διαφεύγοντας με ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσυκλέτα, οι δράστες ήρθαν τετ-α-τετ με τους άνδρες ΔΙΑΣ, με τους οποίους αντάλλαξαν πυροβολισμούς.

Λίγα λεπτά αργότερα, εντοπίστηκε αυτοκίνητο που φλεγόταν και η αστυνομία εικάζει τώρα πως το όχημα σχετίζεται με τη ληστεία.




Πηγή: skai.gr