εθνική οδός

Κακοκαιρία Barbara: Άνοιξαν Εθνική και Αττική Οδός και για τα βαρέα οχήματα

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ, αυτή την στιγμή παρατηρείται ύφεση των φαινομένων και οι δρόμοι δόθηκαν στην κυκλοφορία. Ωστόσο, η εικόνα μπορεί να αλλάξει αργότερα

Κλείσιμο

Ανενόχλητοι οι κουκουλοφόροι

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά τις πρωτοφανείς λεηλασίες που έλαβαν χώρο στην περιοχή των Εξαρχείων, κουκουλοφόροι βγήκαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης από την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και εξαπέλυσαν επίθεση με μολότοφ, πέτρες και γκαζάκια εναντίον υπερυψωμένης σκοπιάς, στην έδρα των ΜΑΤ και της ΕΚΑΜ, στο Γουδί.

Από την επίθεση δεν τραυματίστηκε κανείς από τους αστυνομικούς, ούτε προκλήθηκαν ζημιές, ενώ οι κουκουλοφόροι τράπηκαν σε φυγή.

Εξάλλου, δύο εμπρηστικές επιθέσεις με γκαζάκια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η πρώτη σημειώθηκε στις 02:15 έξω από το σπίτι του πρέσβη της Ουρουγουάης, στη Νέα Ερυθραία, σε δύο σταθμευμένα οχήματα της πρεσβείας, στην οδό Σαπφούς.

Δύο ώρες αργότερα (04:10) άγνωστοι τοποθέτησαν τέσσερα γκαζάκια σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, προκαλώντας φθορές σε ένα από τα δύο ATM της τράπεζας.

Φωτιά που αποδίδεται σε γκαζάκια εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε πυλωτές δύο πολυκατοικιών, στη συμβολή των οδών Αμασίας και Αστυδάμαντος, στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με περίοικους, λίγο πριν την εκδήλωση της πυρκαγιάς ακούστηκαν εκρήξεις.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν ολοσχερώς πέντε οχήματα και ένα μηχανάκι, ενώ κανείς από τους ενοίκους δεν κινδύνεψε.
Πηγή: skai.gr