Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για βάσεις

Ανεπάρκεια και προχειρότητα καταλογίζει στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

\"Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού\", αλλά μια νέα γκάφα στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων κατέδειξε για πολλοστή φορά εφέτος την τραγική ανεπάρκεια της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και της κυβέρνησης να ανταποκριθούν στις πιο στοιχειώδεις λειτουργίες του εκπαιδευτικού συστήματος.

Έτσι, μετά το σκάνδαλο με τις βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων και την ανάρτηση εσφαλμένων βαθμολογιών στη Β. Ελλάδα, έρχεται η εσφαλμένη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ψυχομετρικών τεστ των υποψηφίων για τις στρατιωτικές σχολές να ξανασπείρει το άγχος και την αβεβαιότητα στους υποψηφίους των στρατιωτικών σχολών - και όχι μόνο, καθώς η σωστή βαθμολογία είναι επόμενο να επηρεάσει τα αποτελέσματα σε ευρεία κλίμακα.

Η ασύγγνωστη επιπολαιότητα, που χαρακτηρίζει το τελευταίο διάστημα σταθερά το Υπουργείο Παιδείας, συνεπικουρούμενη από τη γενικότερη αντιεκπαιδευτική πολιτική που ακολουθείται, καταλήγει τελικά σε ένα απίστευτο αλαλούμ, που βιώνεται επώδυνα από τους / τις υποψηφίους και τις οικογένειές τους\".
Πηγή: skai.gr