Αλμυρός:Τι είπε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του Λούνα Πάρκ (vid)

«Γνωρίζουμε επακριβώς τι συνέβη ωστόσο είναι νωρίς στην παρούσα χρονική στιγμή, μόλις δύο μέρες μετά τον θάνατο του παιδιού να  αναφερθούμε δημοσίως στα αίτια της τραγωδίας», τόνισε ο Χρήστος Νάστος, δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του Λούνα Πάρκ στον Αλμυρό στο οποίο βρήκε φρικτό θάνατο μια 13χρονη κοπέλα λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα.

Όπως ανέφερε μάλιστα ο κος Νάστος ο χειριστής του παιχνιδιού ο οποίος και εξαφανίστηκε μετά το το τραγικό δυστύχημα, δεν προσεκλήθη από τις αρχές και αναμένεται αυτοβούλως να παρουσιαστεί στην αστυνομία.

Τα μέτρα ασφαλείας αναφορικά με την εγκατάσταση όλων των μηχανημάτων στο Λούνα Παρκ ήταν άριστα και είχαν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις λειτουργίας,  υπογράμμισε εκτός των άλλων.

Όπως τόνισε  παράλληλα δεν τίθεται θέμα άδειας λειτουργίας σε σχέση ειδικά με το συγκεκριμένο μηχάνημα-παιχνίδι από το οποίο εκσφενδονίστηκε, κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες, το άτυχο παιδί .

« Τα μηχανήματα αυτά έχουν συγκεκριμένες πιστοποιήσεις και προδιαγραφές», είπε χαρακτηριστικά και επανέλαβε πως το επίμαχο παιχνίδι πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας ενώ πρόσθεσε πως επιτασσόταν στις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πηγή: skai.gr