τρέξιμο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγώνων δρόμου στην Αττική

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία 

Κλείσιμο

Τα 2 τρις ξεπέρασε η χρηματιστηριακή αξία της Microsoft

Η Microsoft εισήλθε και επίσημα στην ελίτ των εταιρειών με αξία άνω των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο τεχνολογικός «γίγαντας» είναι μόλις η δεύτερη αμερικανική εταιρεία που φτάνει αυτόν τον αριθμό στο παγκόσμιο χρηματιστήριο, πίσω από την Apple . Η πετρελαϊκή εταιρεία Saudi Aramco, η οποία εισήχθη το 2019, είχε επίσης προηγουμένως ξεπεράσει αυτό το νούμερο, αν και το όριο αγοράς της την Τρίτη ήταν 1,88 τρισεκατομμύρια δολάρια.
Η κεφαλαιοποίηση της Microsoft  ξεπέρασε τα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια και η μετοχή τηςαυξήθηκε κατά 1,1% .

Η εταιρεία έφτασε το ορόσημο των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων μετά από δύο χρόνια αφότου πέρασε για πρώτη φορά το όριο του 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων.
Ο κορωνοϊός βοήθησε να φτάσει εκεί. Η πανδημία σήμαινε ότι οι άνθρωποι ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στις συσκευές τους, αυξάνοντας τη ζήτηση για υπολογιστές, ηλεκτρονικά παιχνίδια και πλατφόρμες cloud computing. Έτσι μαζί με άλλες επιτυχημένες εταιρείες τεχνολογίας - ανέβασε τα μερίδιά της

Η μετοχή της Microsoft αυξήθηκε κατά 64% από τον Μάρτιο του 2020, όταν άρχισαν τα lockdown στις Ηνωμένες Πολιτείες.Τον Απρίλιο, ανέφερε ότι οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 19%  για το πρώτο τρίμηνο του έτος.

Πηγή: CNN