Το skincare travel hack που πρέπει να ξέρεις αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις τις γιορτές

Τα ταξίδια για τις γιορτές είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι και οι χρήστες του TikTok έχουν βρει δημιουργικούς τρόπους για την καταπολέμηση του maskne από την πολύωρη χρήση μάσκας στα μέσα μεταφοράς.

Ένα ιδιοφυές ταξιδιωτικό skincare hack, έκανε την εμφάνισή του πρόσφατα στο TikTok, προκαλώντας μία μικρή φρενίτιδα και κάμποσες διθυραμβικές κριτικές.

Η tiktoker Alexa Johnson, κατά τη διάρκεια μίας πτήσης, που η μάσκα είναι υποχρεωτική, φόρεσε στο μισό κάτω μέρος του προσώπου της (από τη μύτη μέχρι το πιγούνι) μία sheet mask, για να κρατάει το σημείο ενυδατωμένο και για να αποτρέψει την περαιτέρω τριβή της μάσκας στο πρόσωπό της.

@glowopedia This saved me skin tbh ✈️#skincareroutine #skincaretips #glowopedia ♬ original sound - Alexa Johnson

Σε μόλις δύο ημέρες, το TikTok της Johnson προβλήθηκε περισσότερες από 1,6 εκατομμύρια φορές, με τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων και πολλών skin experts όπως ο Hyram, να την αποκαλούν ιδιοφυΐα.

Η Alexa Johnson λέει ότι φόρεσε τη μάσκα για 45 λεπτά, σε μία πτήση 5,5 ωρών και βοήθησε στην ενυδάτωση της επιδερμίδας ενώ εμπόδισε το πρόσωπό της να μοιάζει ξηρό και σκασμένο έπειτα από τόσες ώρες με τη μάσκα προσώπου.

Η εν λόγω sheet mask, κρύφτηκε τέλεια κάτω από τη μάσκα προσώπου που φορούσε η νεαρή κοπέλα, ενώ ήταν και πολύ οικονομική σαν επιλογή.

Διαβάστε ακόμα: 

 Για ποια 3 ζώδια αυτός ο Δεκέμβρης θα είναι ο πιο τυχερός μήνας

Το γιλέκο είναι το κομμάτι που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς φέτος

Πηγή: savoirville