Τα cosy αξεσουάρ που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στα outfits των κρύων ημερών

Ξέχασε το κλασικό beanie που ήξερες. Αυτόν τον χειμώνα τα αξεσουάρ θα έχουν κεντρικό ρόλο στα outfits. Balaclavas, τα σωστά γάντια, μπότες του σκι και ear muffs είναι κάποια από τα όπλα που θα προσθέσουμε στην ντουλάπα μας για ζεστά, άνετα και stylish χειμωνιάτικα outfits.

Γάντια κομμένα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inner Wild (@_innerwild)

Τα γάντια των ’80s είναι πάλι εδώ. Αυτή τη φορά όμως με μία έξτρα χρησιμότητα, αυτή των οθονών αφής.

Balaclava

Πίστευες ότι δεν θα το ξαναδείς για καιρό, αλλά τελικά είναι ακόμα εδώ. Σύμφωνα με το Depop, τους τελευταίους μήνες οι αναζητήσεις έχουν αυξηθεί κατά 145% και ειδικά στις χειροποίητες δημιουργίες. Ευρέως γνωστά τα έκανε ο Raf Simmons για τον Calvin Klein και στο μεταξύ fashion brands όπως αυτό της Stella McCartney, έχουν εντάξει τα balaclava στις συλλογές τους. Αξίζει να το φορέσει με τα αγαπημένα σου πλεκτά πουλόβερ και το κλασικό πια duvet coat.

Μπότες του σκι

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moon Boot (@moonboot)

Ο οίκος Prada έχει τις δικές του από δέρμα, η Adidas συνεργάστηκε με τη Stella McCartney για τις δικές τους χακί. Ωστόσο η κλασική Moon Boot πρόσφατα ένωσε τις δυνάμεις της με τον οίκο Chloé και την GCDS για δύο shearling-filled συνεργασίες που όλοι περιμένουν να τις δουν φορεμένες με mini φορέματα, shorts, leggings και πλεκτά φορέματα.

Το γαλλικό μπερέ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Apolline (@apollinethibault)

Το αξεσουάρ που δίνει παριζιάνικο αέρα. Πολλές είναι οι influencers που συνδυάζουν το μπερέ με τα αγαπημένα τους πλεκτά, με jeans, το αγαπημένο boucle trend, κρίκους και κλασικά καρώ.

Διαβάστε ακόμη:

Xmas Nails: Τα πιο γιορτινά χρώματα για να δοκιμάσεις φέτος τα Χριστούγεννα

Γιατί η καθημερινότητα τελευταία θυμίζει ‘σπίτι δουλειά, δουλειά σπίτι’;

Πηγή: savoir ville