Τα 8 pyjama brands που πρέπει να γνωρίζεις αυτήν την περίοδο

Είναι γεγονός πως οι πιτζάμες και τα loungewear ρούχα, αποτελούν πια μέρος των καθημερινών συνόλων μας. Και όσο περίεργο και εάν σου φαίνεται, ακόμα και οι πιτζάμες που έχεις επιλέξει για τον ύπνο μπορούν να δείξουν πολλά για το στυλ και την αισθητική σου.

Και η αλήθεια είναι πως τα τελευταία δύο χρόνια μερικά ρούχα όπως άνετες φόρμες, φούτερ ή οι πιτζάμες είναι από τους λίγους τρόπους να εκφράσεις το στιλ σου. Φυσικά θα μας πεις, πόσο στιλ μπορεί να έχει ένα σετ πιτζάμες; Πολύ θα σου απαντήσουμε. Και όσο πιο στιλάτες πιτζάμες διαλέξεις τόσο πιο “καλοντυμένη” και κομψή θα νιώθεις μέσα στο σπίτι, ακόμα και εάν τις φοράς όλη μέρα!

Άλλωστε στην αγορά υπάρχουν τόσα πολλά, και υπερ-φανταστικά υφάσματα και patterns που δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις το brand με τις ιδανικές πιτζάμες για εσένα.

Εδώ θα δεις τα δικά μας αγαπημένα ξένα brands, που σίγουρα θα λατρέψεις και εσύ.

Bernadette

Εάν ψάχνεις για high-end, statement πιτζάμες, τότε το βέλγικο brand Bernadette, το οποίο έχει μια μεγάλη ποικιλία από slinky μεταξωτές πιτζάμες και ρόμπες, είναι αυτό που έψαχνες.

Olivia Von Halle

Δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να δεις τα σετ πιτζάμες του brand Olivia von Halle και να μη θες ένα για τη συλλογή σου. Το 2011, η σχεδιάστρια κυκλοφόρησε τις δημιουργίες της με στόχο να δημιουργήσει λαμπερές μεταξωτές πιτζάμες εμπνευσμένες από τις πιτζάμες της δεκαετίας του 1920 που φορούσε η Coco Chanel.

Desmond & Dempsey

Η Desmond & Dempsey δημιουργεί πιτζάμες που θα αγαπήσεις όσο αγαπάς και το αγαπημένο σου party dress. Αν και τα βαμβακερά σετ πιτζάμες του μπορούν να φορεθούν έξω, δεν είναι αυτός ο στόχος του brand. Στοχεύει κυρίως στο να πας για ύπνο και να χαλαρώσεις νιώθοντας ξεχωριστή και χαρούμενη.

Tekla

Το brand Tekla, με στόχο το sustainability και την ηθική μόδα, με έδρα την Κοπεγχάγη κυκλοφόρησε πρόσφατα unisex ενδύματα ύπνου, τα οποία υπογράφουν τη λειτουργική, αλλά μίνιμαλ αισθητικής.

Orchard Moon

Υπάρχουν πολλά να αγαπήσεις στο brand Orchard Moon, με έδρα το Λονδίνο. Πρώτον, η βιωσιμότητα είναι το κλειδί για την επιχείρησή, με ιδιαίτερη προσοχή στα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Κάθε κομμάτι είναι διακοσμημένο με όμορφα ζωγραφισμένα στο χέρι prints εμπνευσμένα από τη φύση.

Yawn

Το Yawn στοχεύει να δημιουργήσει πιτζάμες άνετες, που σε ενθαρρύνουν να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Χαρακτηρίζεται από τα ζωγραφισμένα στο χέρι patterns και τα εξαιρετικά άνετα υλικά της.

Une Femme New York

Το brand Une Femme New York δημιουργήθηκε στις αρχές του 2021 με έμφαση σε vintage κομμάτια εμπνευσμένα από παλιές ταινίες και ταινίες εποχής.

The White Company

Η διαχρονική, διακριτική πολυτέλεια του The White Company το έχει κάνει ιδανικό όχι μόνο για είδη σπιτιού και δώρα, αλλά και για ρούχα ύπνου.

Διαβάστε επίσης:

Πολλές ευκαιρίες και ένας ανάδρομος Ερμής είναι μερικά από αυτά που πρέπει να περιμένεις αστρολογικά αυτή τη βδομάδα

Το σκοτάδι από τις 5 το απόγευμα σου χαλάει τη διάθεση; Δοκίμασε τη σκανδιναβική τάση ευεξίας ‘koselig’

Πηγή: savoirville