Κλείσιμο

6 ανερχόμενοι διεθνείς σχεδιαστές μόδας που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram

Είναι τόσο συγκινητικός ο τρόπος με τον οποίο η μόδα μπορεί να σε καθηλώσει και να σε μυήσει σε κάθε ξεχωριστό πολιτισμό.

Από την Ευρώπη έως τη Μέση Ανατολή και την Ασία, υπάρχουν τόσες πόλεις-καταφύγια για ανερχόμενους σχεδιαστές, σχεδιαστές με όραμα και με πάθος. Σχεδιαστές με πρωτοποριακά σχέδια, σχεδιαστές που εκθειάζουν τη δύναμη του πολιτισμού και της κουλτούρας και χαράζουν νέες κατευθύνσεις στη βιομηχανία της μόδας. Εμπνευσμένοι από το κλίμα της παγκόσμιας συνεκτικότητας και συνοχής, οι παρακάτω σχεδιαστές, είναι κάποια από τα ανερχόμενα «αστέρια» που έχουν ξεχωρίσει για τη μοναδικότητα και την αυθεντικότητα των δημιουργιών τους.

Kika Vargas, Κολομβία
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika Vargas (@kikavargas_)

Αν ποτέ βρεθείς στον προσωπικό λογαριασμό Instagram της Kika, θα σε μαγνητίσει η μοναδική αισθητικής της. Γεννημένη στην Μπογκοτά, η Kika αντλεί έμπνευση από κάθε μορφή τέχνης, ενώ η συλλογή της χαρακτηρίζεται από μια αιθέρια νότα και μια ονειρική διάσταση.

Mach & Mach, Γεωργία
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MACH & MACH (@machandmach)

Με τις δημιουργίες του Mach & Mach μπορείς να γιορτάσεις το party girl που κρύβεις μέσα σου. Αν κάνεις ένα scroll στο Instagram του brand, θα σκεφτείς κάθε δικαιολογία για να φορέσεις τα πιο στιλάτα ρούχα σου και να διασκεδάσεις. Χωρίς υπερβολές, αυτές οι δημιουργίες είναι βγαλμένες από άλλη διάσταση.

We11done, Νότια Κορέα

 

Με έδρα τη Σεούλ, η We11done, σχεδιάζει σύγχρονες δημιουργίες, εμπνευσμένες από τα αθλητικά ρούχα και το streetwear. O Dami Kwon και η Jessica Jung, κάνουν αναφορά στη δεκαετία του ’90 και στις αρχές του 2000, ενώ οι νοσταλγικές νότες πρωταγωνιστούν στις συλλογές τους. 

Bevza, Ουκρανία

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEVZA (@bevza)

Μια ωδή στη γυναικεία δύναμη. Η Svitlana Bevza, αποτυπώνει μέσα από τις δημιουργίες της την ανατροφή της στην Ουκρανία, ενώ ο τρόπος που εξερευνεί την τέχνη της μόδας και τις σιλουέτες, την κάνουν τόσο ξεχωριστή.

Deiji Studios, Αυστραλία 
 

 

Τα Deiji Studios ιδρύθηκαν το 2016, από τις Juliette Harkness και Emma Nelson. Με όραμα να προσφέρουν άνεση, υψηλής ποιότητας λινά ρούχα και μια ποικιλία από loungewear, προσπαθούν να μυήσουν τον κόσμο στον συνδυασμό των ρούχων ύπνου, οπού κι αν βρίσκεται. Με τα Deiji Studios, όλοι είμαστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, καθώς όλοι μπορούμε να δημιουργήσουμε τις δικές μας εμπειρίες ζωής με μοναδικό γνώμονα την άνεση.

Gia Studio, Βιετνάμ 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GIA STUDIOS (@gia_studios)

Με έδρα το Βιετνάμ, τα Gia Studios ξεχωρίζουν για την εκλεπτυσμένη προσέγγιση των δημιουργιών τους. Ο Lam Gia Khang, ενσωματώνει την απλότητα και την κομψότητα του βιετναμέζικου πολιτισμού, με έναν τρόπο που το αποτέλεσμα φαντάζει άκρως θηλυκό και αβίαστο. Βασισμένος στην παραδοσιακή βιετναμέζικη δεξιοτεχνία, χαρακτηρίζεται για την ακριβή ραπτική του και τα διακριτικά σχέδια.

Διαβάστε ακόμη

Τα travel kits που πρέπει να τσεκάρεις πριν φύγεις διακοπές 

Μπάρες δημητριακών με μαύρη σοκολάτα και σύκο

Πηγή: skai.gr