Ζει το τέρας του Λοχ Νες; Επιστήμονας ισχυρίζεται ότι το αποθανάτισε

Την απόδειξη ότι το τέρας του Λοχ Νες ζει ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του διακεκριμένος ιστορικός επιστήμονας ο οποίος τράβηξε μια φωτογραφία ενός πλάσματος που μοιάζει με πουλί και έχει λαιμό 1,3 μέτρων. 

Ο βρετανός Ricky D Phillips, ο οποίος είναι επίσης και ξεναγός, ξεναγούσε οκτώ ξένους τουρίστες στη λίμνη του Λοχ Νες την περασμένη Πέμπτη, όταν αποθανάτισε την εκπληκτική αυτή εικόνα - απόδειξη.

Εντόπισε το πρωτόγνωρο πλάσμα το οποίο έχει κεφάλι μεγέθους μιας μπάλας του ράγκμπι την ώρα που βρισκόταν μέσα σε μια βάρκα κατά μήκος του Ποταμού Όιχ και το αποθανάτισε.
  
«Ήταν ένα γκρι πλάσμα σαν πουλί και το νερό τριγύρω του ήταν γκρίζο. Ήταν πολύ περίεργο» είπε ο 39χρονος επιτυχημένος συγγραφέας μιλώντας στην εφημερίδα The Sun. 

«Ξέρω ότι οι δεινόσαυροι έχουν συγγένεια με τα πτηνά και αρκετοί είχαν ράμφος. Ήταν πολύ περίεργο θέαμα», πρόσθεσε. 

Είπε επίσης ότι την προηγούμενη Τετάρτη «άκουσε έναν παράξενο θόρυβο» την ώρα που βρισκόταν δίπλα σε ένα καφενείο κοντά στη λίμνη. 

Σημείωσε ότι ο θόρυβος που ακουγόταν ήταν μεταλλικός, σαν να μιλούσε ο Darth Vader και ότι παρόλο που είχε ακούσει πολλές φορές φάλαινες και δελφίνια να βγάζουν ήχους παραξενεύτηκε γιατί αυτός ο ήχος ήταν πολύ διαφορετικός. 

Τέρας του Λοχ Νες έχει επικρατήσει να ονομάζεται ένα θρυλούμενο θαλάσσιο ερπετό που σύμφωνα με το μύθο ζει στη λίμνη Νες της βόρειας Σκωτίας. Αποτελεί αντικείμενο μελέτης της κρυπτοζωολογίας.

Αναφορές για την ύπαρξη ενός απροσδιόριστου τέρατος στη λίμνη του Λοχ Νες χρονολογούνται από τον 6ο περίπου αιώνα, όταν σύμφωνα με το θρύλο ο άγιος Κολούμπα έσωσε με θαυματουργικό τρόπο τη ζωή ενός ανθρώπου από αυτό.

Πηγή: skai.gr