Το Φάντασμα της Όπερας: «Κατεβαίνει» μετά από 35 χρόνια το μακροβιότερο και διασημότερο μιούζικαλ του Broadway

Το ιστορικό θέατρο Majestic θα κλείσει για ριζική ανακαίνιση - Όταν η αυλαία πέσει, το διάσημο μιούζικαλ θα «κατέβει» για πρώτη φορά εδώ και 35 χρόνια, μετά από 13.981 παραστάσεις

Το να παρακολουθήσεις ένα μιούζικαλ στα διάσημα θέατρα του Broadway  είναι εμπειρία ζωής, πόσο μάλλον αν αυτό είναι το «Φάντασμα της Όπερας» (Phantom of the Opera), στο ιστορικό και εντυπωσιακό Majestic Theatre.

Το διάσημο μιούζικαλ του Andrew Lloyd Webber ανεβαίνει ανελλιπώς στο Broadway εδώ και 35 χρόνια και το έχουν παρακολουθήσει δισεκατομμύρια θεατές – μόνο την περασμένα εβδομάδα το θέατρο ήταν καθημερινά γεμάτο και η παράσταση απέφερε έσοδα 2,2 εκατομμύρια δολάρια! 

Majestic Theatre

Το ιστορικό θέατρο Majestic ανακοίνωσε πρόσφατα ότι αυτές θα είναι οι τελευταίες παραστάσεις του μακροβιότερου μιούζικαλ του Broadway, καθώς τον Φεβρουάριο θα έκλεινε οριστικά για ριζική ανακαίνιση. 

Ωστόσο, η ανταπόκριση του κοινού στην είδηση ήτα τόσο μεγάλη – και οι προκρατήσεις εισιτηρίων έφτασαν σε τέτοια επίπεδα – που η παραγωγή και το θέατρο αποφάσισαν την παράταση των παραστάσεων μέχρι και τον Απρίλιο. 

Το Φάντασμα της Όπερας ανέβηκε για πρώτη φορά  στο Μπρόντγουεϊ το 1988 και συνέχισε ανελλιπώς τις παραστάσεις ξεπερνώντας τις υφέσεις, τον πόλεμο και τις πολιτιστικές αλλαγές. 

Η τελευταία φορά που η «Κριστίν», ο «Ερίκ» (Το Φάντασμα της όπερας), ο «Ραούλ» και η «Μαντάμ Γκιρί» θα ανέβουν στη σκηνή του Majestic θα είναι στις 16 Απριλίου 2023. 

Όταν η αυλαία πέσει, το διάσημο μιούζικαλ θα «κατέβει» για πρώτη φορά εδώ και 35 χρόνια, μετά από 13.981 παραστάσεις.
 

Πηγή: skai.gr
TAGS: θέατρο