Κλείσιμο

The Voice of Greece -Blind Auditions: Η αγαπημένη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού (vid+pics)

Για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο οι Blind Auditions του The Voice of Greece με τον Γιώργο Λιανό αποτέλεσαν την αγαπημένη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού. Το κορυφαίο talent show του ΣΚΑΪ ήταν πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του και τις δύο μέρες τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό. Ειδικότερα, το Σάββατο το μερίδιο τηλεθέασης για το γενικό σύνολο του κοινού ήταν 23,7% και 18,2% για το δυναμικό κοινό (18-54) ενώ τα αντίστοιχα ποσοστά της Κυριακής ήταν 25,3% στο γενικό σύνολο και 20,2% στο δυναμικό κοινό.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των ομάδων τους και πλέον οι «καρέκλες» τους γυρίζουν πολύ δύσκολα ενώ όταν γυρίζουν η διεκδίκηση είναι ακόμα πιο σκληρή χαρίζοντας απολαυστικά στιγμιότυπα:

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπλόκαρε την Έλενα Παπαρίζου για τη φωνή της Μαρίας Σανιδά και η διαγωνιζόμενη επέλεξε τελικά την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη! Ο Σάκης Ρουβάς κι ο Πάνος Μουζουράκης τραγούδησαν Elvis Presley για να πείσουν τον Κωνσταντίνο Μανάκη κι εκείνος κατέληξε στο teamSakis. 

Δύο ακόμα συναρπαστικές Blind Auditions του «The Voice of Greece» ολοκληρώθηκαν, με τις ομάδες των 4 coaches να διαμορφώνονται ως εξής:

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού έχει πλέον 29 διαγωνιζόμενους καθώς σε αυτήν προστέθηκαν η Έλενα Μαννούρη, η Μάγδα Δημητρίου, η Γλυκερία Σερκίδου, η Βασιλική Κατερίνη και η Ελένη Σκαμνιώτη.

Μέλη της ομάδας του Πάνου Μουζουράκη έγιναν ο Σοφοκλής Χριστοδούλου, ο Γιάννης Παυλόπουλος, ο Ακύλας Μυτιληναίος και η Μαρία Σανιδά με τον coach να έχει πλέον στην ομάδα του 29 διαγωνιζόμενους.

Στην επόμενη φάση με την Έλενα Παπαρίζου θα συνεχίσουν ο Τάσος Ταννής, η Σαμπρίνα Μάτολα, ο Άρης Κολοβός, ο Στέλιος Παπαδόπουλος, η Εύα Μαυραντωνάκη και ο Δημήτρης Φαρμάκης με την ομάδα της να αριθμεί 30 διαγωνιζόμενους.

Στην ομάδα του Σάκη Ρουβά βρίσκονται πλέον η Ραφαέλλα Μακρή, η Δήμητρα Παπακωνσταντίνου, η Ερμιόνη Βαϊοπούλου, ο Κωνσταντίνος Μανάκης και η Νάντι Ραζ με το teamSakis να έχει συνολικά 23 διαγωνιζόμενους. 

#TheVoiceGR 
FB    https://www.facebook.com/TheVoiceofGreece/
TW   https://twitter.com/TheVoiceofGreece/
IN    https://www.instagram.com/TheVoiceofGreece/

Πηγή: skai.gr