Survivor: O Κρις Σταμούλης υποψήφιος προς αποχώρηση - Επική τούμπα «Ντάφυ» (vids)

Με μια επική τούμπα του Τριαντάφυλλου που αμέσως έγινε viral ξεκίνησε το επεισόδιο της Δευτέρας του SURVIVOR που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Ο τραγουδιστής έχασε την ισορροπία του μόλις ξύπνησε μέσα στη νύχτα για να πάει για «τουαλέτα», στην προσπάθεια του να βγάλει το παντελόνι. Ακούστηκε ένα δυνατό «μπαμ» κατά την πτώση του στο σανίδι της καλύβας τρομάζοντας τους συμπαίκτες του.

Η νέα παίκτρια, Ελένη Χαμπέρη κοιμόταν σε μέρος που δεν είχε υπολογίζει ο Ντάφι με αποτέλεσμα να έρθει η πτώση ξεσπώντας σε γέλια.

Τρία τοστάκια για κάθε παίκτη με συνοδεία αναψυκτικού ήταν το έπαθλο φαγητού συνοδεία της ασυλίας.

Οι κόκκινοι αγωνίστηκαν με γεμάτο στομάχι από τις προχθεσινές μπριζόλες, αλλά χωρίς τη Καρολίνα Καλύβα λόγω τραυματισμού. Οι κόκκινοι είχαν γούρι -δια στόματος Τριαντάφυλλου, το οποίο ήταν η... συνάντηση που είχε το βράδυ μέσα στη ζούγκλα η πατούσα του Ηλία Μπόγδανου με κάτι ζεστό και μαλακό. Ένα συμβάν ανάλογο με αυτό που είχε παλαιότερα και ο Ντάφι και αποδείχθηκε τυχερό.

Σε έναν στίβο μάχης που περιλάμβανε ξεβίδωμα, ορειβασία, ισορροπία και στόχους, οι κόκκινοι προηγήθηκαν με 9-2, καθώς μόνο η Άννα Μαρία και η Μαριαλένα κατάφεραν να φέρουν πόντους στους μπλε.

Ο Τζέιμς Καφετζής νίκησε τον Κώστα Παπαδόπουλο αναβάλλοντας τη νίκη μειώνοντας σε 9-3 ενώ η Άννα Μαρία πήρε το ματς στο νήμα κόντρα στη Νικολέτα Μαυρίδη με το σκορ να γίνεται 9-4. Οι λίγες ελπίδες των Μπλε σβήστηκαν με τον Ηλία Μπόγδανο να βάζει «ταφόπλακα» στον Κρις Σταμούλη και τους Μπλε με το τελικό 10-4.

Η κάκιστη ψυχολογία στη Μπλε ομάδα ήταν εμφανής με τον Πάνο Καλίδη να ξεσπάει και να ζητάει από τους συμπαίκτες του να σταματήσουν τις αλληλοκατηγορίες. 

Για κακή ψυχολογία έκανε λόγο ο Τζειμς Καφετζή, που παραδέχθηκε την νίκη των αντιπάλων του και πρότεινε στους συμπαίκτες τους να αποφασίσουν ποιόν θα ψηφίσουν με αγωνιστικά κριτήρια, λέγοντας ότι για το καλό της ομάδας δεν θα ψηφίσει τον Αλέξη Παππά.

Πριν οδηγηθούν στο Συμβούλιο οι δύο ομάδες, για την ψηφοφορία του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση από την ομάδα των Μπλε, νικητής της ατομικής ασυλίας και ρυθμιστής των εξελίξεων στην ομάδα του ήταν ο αρχηγός Τζέιμς Καφετζής.

ΟΤζέιμς άλλαξε τον τρόπο που θα ψήφιζε με την πείνα να υπερισχύει της ηθικής. Ο Τριαντάφυλλος βρήκε αφορμή κάνοντας λόγο για γυρίσματα ενώ αμφότεροι Κρις Σταμούλης και Αλέξης Παππάς τα «έχωσαν» με τη σειρά τους στον Τζέιμς. Ο αρχηγός των μπλε έδωσε τη δική του εξήγηση, ενώ ο Νίκος Μπαρτζής ξεκαθάρισε πως στη «μαύρη λίστα» του παραμένουν Κρις και Αλεξ.

Με μία ψήφο διαφορά, ο Κρις Σταμούλης «νίκησε» τον Πάνο Καλίδη που με πέντε ψήφους έναντι τεσσάρων είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.
 

Πηγή: skai.gr