Survivor 3: Κλάματα, κόντρες και μία selfie (videos)

Στο επεισόδιο του Survivor 3 το βράδυ της Τετάρτης, η άσπρη και η μαύρη ομάδα (μετά την μίξη Ελλήνων και Τούρκων παικτών), τέθηκαν αντιμέτωπες για πρώτη φορά, τη στιγμή που η κόντρα Σεντά - Κατερίνας Δαλάκα για τα… μάτια της Αφροδίτης παραμένει. Στο κουίζ επιβίωσης, ο Σάκης Τανιμανίδης έβγαλε selfie με τους παίκτες.

Η Κατερίνα Δαλάκα εξήγησε στη Σουντέ για ποιον λόγο επέτρεψε στη Σεντά να επιλέξει πρώτη από τις γυναίκες και επανέλαβε ότι δεν τήρησε τη συμφωνία που έκαναν για την Αφροδίτη.

Ο Τόνι ανέφερε πως στο προηγούμενο επεισόδιο εκνευρίστηκε επειδή οι συμπαίκτες του βρήκαν φαγητό και δεν του έδωσαν εκφράζοντας, έτσι, το παράπονό του. Ο Νίκος καταλόγισε στον Τόνι επιθετική συμπεριφορά.

Τα δάκρυα της Αφροδίτης και η κόντρα Τόνι - Σπύρου

«Κάθε νύχτα ξαπλώναμε με την Κατερίνα, βλέπαμε τα άστρα και συζητούσαμε μέχρι αργά» είπε με δάκρυα στα μάτια η Αφροδίτη και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι μόνη μου. Μου λείπουν η Κατερίνα, η Δήμητρα και ο Σπύρος αλλά θα κάνω υπομονή. Δύο εβδομάδες είναι μέχρι την ένωση, θα περάσουν».

Ο Σπύρος είπε ότι νιώθει ανακουφισμένος που δεν είναι στην ίδια ομάδα με τον Τόνι. Από την πλευρά του, εκείνος απάντησε: «Ο Σπύρος από τις 24 ώρες κοιμόταν τις 18».

Πρώτη νίκη της άσπρης ομάδας

Στον στίβο μάχης, οι παίκτες έπαιξαν σε δίδυμο. Ο στόχος απαιτούσε τη συμπλήρωση παζλ και από κάθε συμμετέχοντα δύο εύστοχες βολές, με κρίκους, σε ισάριθμους στύλους. Το έπαθλο ήταν ένα σάντουιτς, μαζί με smoothie, για τον καθέναν και το κέρδισε η άσπρη ομάδα, αφού επικράτησε με 10-6.

Οι «Άσπροι», οι «Μαύροι» και η selfie

Οι Έλληνες παίκτες, χωρισμένοι σε «άσπρη» και «μαύρη» ομάδα, τέθηκαν αντιμέτωποι και στο κουίζ επιβίωσης. Νικήτρια ομάδα ήταν η άσπρη με έπαθλο λουκουμάδες με σοκολάτα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, έβγαλε selfie με τους παίκτες και τους προκάλεσε, την επόμενη φορά, να μαντέψουν πόσα likes θα συγκεντρώσει το σχετικό post του.


Όποιος πέσει πιο κοντά, θα πάρει επιπλέον μισή ποσότητα από το έπαθλο που θα δοθεί είτε είναι στη νικήτρια ομάδα είτε όχι.