«Poor Things»: Κυκλοφόρησε νέα αφίσα για την πολυαναμενόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Στην Ελλάδα η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 4 Ιανουαρίου 2024 

Το «Poor Things» είναι η κινηματογραφική μεταφορά του σατιρικού μυθιστορήματος του Σκοτζέζου Alistair Gray, που κυκλοφόρησε το 1992 και στα ελληνικά κυκλοφόρησε ως «Χαμένα Κορμιά». 

Στη νέα αφίσα, τα γαλάζια μάτια της Έμα Στόουν «κοιτάζουν» κατευθείαν τον θεατή, τα οποία έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα σκούρα μαλλιά της. 

Η Έμα Στόουν υποδύεται την Μπέλα Μπάξτερ, μια νεαρή γυναίκα της βικτωριανής εποχής που επανέφερε στη ζωή ο λαμπρός και ανορθόδοξος επιστήμονας Δρ Γκόντγουιν Μπάξτερ, που υποδύεται ο Νταφόε.

Υπό την προστασία του εκείνη είναι πρόθυμη να μάθει. «Πεινασμένη» για την κοσμικότητα που της λείπει, η Μπέλα θα ακολουθήσει τον Ντάνκαν Γουέντερμπερν (Μαρκ Ράφαλο), έναν επιδέξιο δικηγόρο, σε μια περιπέτεια σε όλες τις ηπείρους. Ελεύθερη από τις προκαταλήψεις της εποχής της, η Μπέλα επιμένει σταθερά στον σκοπό της να υπερασπιστεί την ισότητα και την απελευθέρωση.

H ταινία του Γιώργου Λάνθιμου κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο 80ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Στην Ελλάδα η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 4 Ιανουαρίου 2024.

Πηγή: skai.gr
TAGS: ταινία