Ο απίθανος τρόπος με τον οποίο η Κάιλι Τζέρνερ επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της (VID)

Κι ενώ μέχρι τώρα όλα ήταν απλά φήμες σχετικά με την δεύτερη εγκυμοσύνη της Κάιλι Τζέρνερ, η ίδια αποφάσισε πλέον να μην "κρύβεται" και με ένα ολιγόλεπτο και άκρως γλυκό βίντεο, αποκάλυψε στους φαν της ότι σύντομα πρόκειται να φέρει στον κόσμο, το δεύτερο παιδί της με τον Τραβις Σκοτ.

Στο βίντεο φαίνεται η ίδια αρχικά να κρατάει ένα τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο και πήρε στον γνωστό ράπερ, κι αμέσως μετά το ανακοινώνει με τον πιο όμορφο τρόπο στην Στόρμι, ρωτώντας την αν θέλει ένα μωράκι με εκείνην να απαντάει ναι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Στη συνέχεια, βλέπουμε την μικρή να δίνει στην Κρις Τζέρνερ, ως έκπληξη τον φάκελο με το υπερηχογράφημα με εκείνη να ξεσπά σε κλάματα χαράς, λέγοντας πως είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με τον πιο τρυφερό τρόπο την Στόρμι να φιλάει την κοιλιά της Κάιλι, φωνάζοντας ''μανούλα" και βλέπουμε από το μέγεθος της κοιλιάς πως επρόκειτο για προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως, η Κάιλι στην πρώτη εγκυμοσύνη το κράτησε κρυφό μέχρι τέλους, ενώ τώρα αποφάσισε να το μοιραστεί μαζί μας λίγο πριν γεννήσεις, διότι προφανώς σε αυτή την περίπτωση την κατάλαβαν γρηγορότερα οι δημοσιογράφοι λόγω του λιτού μ, που δεν ταίριαζε στα ακριβά γούστα της.

Πηγή: Must