Κλείσιμο

Nikki Roumel: Η ηθοποιός που υποδύεται τη νεαρή Georgia στο «Ginny & Georgia» - Λατρεύει την Ελλάδα

Ο δεύτερος κύκλος μας άφησε να δούμε περισσότερα για το παρελθόν της Miller

Η δεύτερη σεζόν του «Ginny & Georgia» κάνει πολύ συχνά flashbacks στη ζωή της Georgia Miller. Η Καναδή ηθοποιός Nikki Roumel εντάχθηκε στο καστ του «Ginny & Georgia» από την πρώτη σεζόν, για να υποδυθεί την έφηβη Georgia Miller. Μέσα από flashbacks της σειράς, oι θεατές πήραν κάποιες πρώτες πληροφορίες για το πώς η 30χρονη Georgia κατέληξε στο σήμερα.

Ο μεγαλύτερος εαυτός της Roumel, η πρωταγωνίστρια Brianne Howey, είπε στο Entertainment Weekly: «Λατρεύω τη Nikki. Νομίζω ότι όλα όσα κάνει με τη νεαρή Georgia είναι φανταστικά, βοηθούν τόσο οι διάλογοι όσο και οι απαντήσεις που δίνει μέσα από τον ρόλο και την ερμηνεία της». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki Roumel (@nikkiroumel)

Γεννημένη στις 8 Μαΐου 2000, στο Τορόντο του Καναδά, η Nikki Roumel είναι σήμερα 22 ετών. Στη σειρά, η νεαρή Georgia υποτίθεται ότι είναι 15 ετών και παρά την απίστευτη φυσική ομοιότητα μεταξύ των δύο ηθοποιών, η Brianne Howey και η Nikki Roumel, δεν έχουν στην πραγματικότητα κάποια σύνδεση ή συγγένεια, γεγονός που έχει συγκλονίσει τους θαυμαστές της σειράς του Netflix.

Ένας θεατής έγραψε στο Twitter: «Το casting της νεαρής Georgia στο Ginny & Georgia είναι καλό. Από την εμφάνιση μέχρι τους τρόπους, πιστεύει κανείς πραγματικά ότι είναι το ίδιο άτομο σε διάφορα στάδια της ζωής και είναι απίστευτα δύσκολο να το πετύχεις αυτό».

Ένας άλλος συμφώνησε: «Είμαι μόνο εγώ σ' αυτό ή η ηθοποιός που υποδύεται τη νεαρή Georgia στο Ginny and Georgia είναι το τέλειο καστ; Μοιάζει, μιλάει και περπατά όπως η Brianne Howey». 

Εκτός από την ερμηνεία της στο «Ginny & Georgia», η Nikki Roumel είναι περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της ως Sibyl Sadik στο πολιτικό δράμα «Designated Survivor» και ως Cheer Captain στη σειρά του Hulu, «Holly Hobbie».

Kάποιοι θα εκπλαγούν όταν μάθουν ότι η Nikki Roumel έπαιζε kickboxing σε επίπεδο πρωταθλητισμού πριν αφιερώσει όλη της την ενέργεια στην υποκριτική. Ερωτεύτηκε την υποκριτική όταν ήταν παιδί. Στα οκτώ, έγραψε το πρώτο της σενάριο, που αφορούσε τα παιδιά στρατιώτες και την ψυχική υγεία. Ήξερε ήδη ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός και έπεισε τους γονείς της να την πηγαίνουν σε οντισιόν. Έτσι συνεργάστηκε με τον πρώτο της ατζέντη σε ηλικία 12 ετών.

Σε παλιότερη συνέντευξή της έχει δηλώσει ότι θεωρεί ότι η υποκριτική τη βοήθησε να τονώσει την αυτοπεποίθησή της και να διαχειριστεί τα αρνητικά συναισθήματα της. Έχοντας αντιμετωπίσει και η ίδια κάποια θέματα ψυχικής υγείας, κατανοεί τι περνούν οι άνθρωποι, που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση και συχνά ζητά περισσότερη προσοχή από την κυβέρνηση για τις ανάγκες όσων αγωνίζονται με θέματα ψυχικής υγείας.

Η Nikki Roumel υπέφερε από σοβαρή ΙΨΔ, που εξελίχθηκε σε διατροφική διαταραχή. Η οικογένειά της γνώριζε ότι χρειαζόταν βοήθεια, αλλά οι πόροι που παρείχε η κυβέρνηση ήταν ανεπαρκείς για τον αριθμό των ανθρώπων που είχαν ανάγκη βοήθειας, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει έως και ένα χρόνο αναμονής μέχρι να της παράσχουν οποιαδήποτε υποστήριξη. Ως εκ τούτου, στράφηκαν στο GoFundMe, όπου η ξαδέρφη της, Ally Roumelliotis, με τον αδερφό της, Liam Roumeliotis, ζήτησαν οικονομική βοήθεια, για να μπορέσουν να συγκεντρώσουν χρήματα για τη Nikki. Ευτυχώς, έλαβαν τεράστια υποστήριξη από την οικογένειά της και την κοινότητά της, συγκεντρώνοντας το ποσό που χρειαζόταν για τη θεραπεία της Nikki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki Roumel (@nikkiroumel)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki Roumel (@nikkiroumel)

Στο Instagram η ίδια, με τουλάχιστον 445 χιλιάδες followers, αναρτά συχνά στιγμιότυπα από τα παρασκήνια της σειράς «Ginny & Georgia», αλλά επίσης το feed της είναι γεμάτο από όμορφες ταξιδιωτικές φωτογραφίες της σε τοποθεσίες όπως η Ελλάδα, το Περού και το Μαρόκο. Μάλλον, η Nikki αγαπάει πολύ την Ελλάδα, έχει κάποιους συγγενείς εδώ, και σε πρόσφατη καλοκαιρινή φωτογραφία της έγραψε: «Η ζωή είναι ένα παραμύθι».

Πηγή: Savoir Ville