Μουσείο … γλίτσας ανοίγει στη Νέα Υόρκη (vid, pics)

Ένα άκρως πρωτότυπο μουσείο «γλίτσας», πρόκειται να ανοίξει σύντομα στη Νέα Υόρκη.

Το εισιτήριο, θα κοστίζει 38 δολάρια και οι επισκέπτες του θα μπορούν ακόμη και να περπατήσουν πάνω από μια λίμνη γλίτσας. 

Η γλίτσα ή slime, είναι τα τελευταία χρόνια ένα αγαπημένο παιχνίδι για παιδιά διαφόρων ηλικιών. Μπορεί κάποιος να βρει το slime έτοιμο ή να προμηθευτεί τα υλικά για να το κατασκευάσει μόνος του.

Η Κάρεν Λόμπινοβιτς, η Σάρα Σίλερ και η Τόνι Κο, που δημιούργησαν το Ινστιτούτο Sloomoo εξηγούν ότι το μουσείο γλίτσας θα παραμείνει για έξι μήνες στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε άλλες περιοχές των ΗΠΑ.

Η 23χρονη Νικόλ Τζακιλιν, είναι από τις κορυφαίες slimmer σύμφωνα με το Ινστιτούτο Sloomoo. Έχει δικό της κανάλι στο YouTube και εδώ και τρια χρόνια μαθαίνει στους ακολούθους της τα μυστικά της γλίτσας.

«Έμαθα πώς να φτιάχνω slime μέσω Pintrest και στη συνέχεια εξέλιξα την τεχνική», δηλώνει η ίδια και εξηγεί ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα βιοποριζόταν από την γλίτσα.

Η Ζακλιν κερδίζει μεταξύ 5.000 δολαρίων και 10.000 δολαρίων το μήνα από τις πωλήσεις υλικών για την δημιουργία slime μέσω διαδικτύου. Σε αυτά τα ποσά δεν περιλαμβάνονται τα εισοδήματά της από τις διαφημίσεις που κάνει μέσω του YouTube. Έχει σχεδόν ένα εκατομμύριο ακολούθους.

Υπάρχουν πολλές συνταγές για την κατασκευή slime. Σίγουρα χρειάζεται κόλλα, αρωματικές ουσίες, χρωστικές ουσίες και διάφορα άλλα υλικά. Κάποιοι χρησιμοποιούν απορρυπαντικά στο μείγμα και άλλοι βάζουν σε αυτό ακόμη και πηλό.

Πηγή: skai.gr