Αγγλία: Αυτοαποκαλούμενοι κυνηγοί φαντασμάτων ισχυρίζονται πως βρήκαν εχθρικό πνεύμα σε σπηλιά (PIC)

Ο Τόνι και η Μπεθ Φέργκιουσον αυτοαποκαλούνται κυνηγοί φαντασμάτων.

Όπως υποστηρίζουν στον ελεύθερο χρόνο τους, έχουν βιώσει διάφορα παραφυσικά φαινόμενα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν η πρόσφατη περιπέτεια τους φαίνεται να τους έχει σοκάρει όσο καμία άλλη φαίνεται πως επισκέφτηκαν μια σπηλιά στην Κορνουάλη, όπου τα πνεύματα, όπως ισχυρίζονται, δεν ήταν τόσο φιλικά.

Το ζευγάρι από το Χαμπσχάιρ, δηλώνει πως είχε μια τρομακτική εμπειρία, στη σπηλιά που ήταν ορυχεία σχιστόλιθου και το Βασιλικό Ναυτικό της Βρετανίας αποθήκευε ρούμι.

Aναφέρει πως κατάφερε να «συλλάβει» εικόνες και ήχο των πνευμάτων που είδαν, ενώ ισχυρίζονται πως το πνεύμα από ένα μικρό κορίτσι τους είπε: «Γεια σας». 

«Έχω πάει σε αμέτρητες στοιχειωμένες τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο, αλλά αυτό το μέρος με εξέπληξε. Ένιωσα πολύ άβολα» είπε χαρακτηριστικά ο Τόνι.

«Δεν είχαμε καν αναφορές ότι πρόκειται για στοιχειωμένη τοποθεσία, απλά επισκεφθήκαμε το μέρος και ήταν κάτι που μας εξέπληξε. Καθώς περπατούσαμε, ένιωθα ότι μας ακολουθούσαν, σαν να υπήρχε κάτι πίσω μας. Δεν μπορούσα να πιστέψω τι καταφέραμε να «συλλάβουμε» όταν τις είδα» πρόσθεσε και στη συνέχεια τόνισε: «Ξαφνικά μια λευκή ομίχλη πέταξε ακριβώς μπροστά μου και φάνηκε να σταματά και να αλλάζει κατεύθυνση πριν εξαφανιστεί».

Ο Τόνι ανέφερε στη συνέχεια ότι και αυτός και η Μπεθ άκουσαν φωνές να τους ψιθυρίζουν, αλλά η πιο ανησυχητική στιγμή ήταν όταν κάποιος τους είπε «φύγετε από δω».

Δείτε το βίντεο από τις περιπέτειες του ζευγαριού, προκειμένου να βγάλετε τα συμπεράσματα σας εδώ

Πηγή: Μirror
TAGS: Αγγλία