Αγνώριστος – κυριολεκτικά – ο Κόλιν Φάρελ ως «Πιγκουίνος» - Δείτε σκηνές από τα γυρίσματα

Aν δεν μας το έλεγε το ρεπορτάζ δεν θα το βρίσκαμε ότι αυτός ο ευτραφής κύριος με τα αραιά μαλλιά και το διπλοσάγονο είναι ο γόης του Χόλυγουντ

Πραγματικά, αν δεν μας το έλεγε το ρεπορτάζ δεν θα το βρίσκαμε ότι αυτός ο ευτραφής κύριος με τα αραιά μαλλιά, τη γαμψή μύτη και το διπλοσάγονο είναι ο γόης του Χόλυγουντ Κόλιν Φάρελ (Colin Farrell). 

Ο 46χρονος σταρ μεταμορφώθηκε σε «Πινγκουίνο» - έναν από τους κακούς εχθρούς του Batman – και καταγράφηκε από παπαράτσι σε γυρίσματα στο Μανχάταν για την επερχόμενη σειρά του HBO Max "The Penguin". 

Ο Φάρελ έπαιξε για πρώτη φορά τον κακό «Πινγκουίνο» -  έναν μαφιόζο της Γκόθαμ Σίτι, γνωστό και ως Όσβαλντ Τσέστερφιλντ Κόμπλεποτ -  στην περσινή κινηματογραφική επιτυχία "The Batman".

Αυτή τη φορά η μεταμόρφωσή του είναι πραγματικά εντυπωσιακή. 

Ο Φάρελ αναμένεται να παρευρεθεί την Κυριακή στα βραβεία Όσκαρ στο Λος Άντζελες, όπου θα πάει με τον γιο του, καθώς είναι υποψήφιος για τον τίτλο του καλύτερου ηθοποιού για τον ρόλο του στην ταινία «Οι Μπάνσι του Ινισερίν», μια ερμηνεία που του έχει χαρίσει διθυραμβικά σχόλια.

Πηγή: skai.gr