Κλείσιμο

Η συμβολή της Κιμ Καρντάσιαν στην αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων

Τον ρόλο-κλειδί της διάσημης τηλεπερσόνας, αρμενικής καταγωγής, Κιμ Καρντάσιαν στην αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τις ΗΠΑ, πραγματεύεται με σημερινό του άρθρο το Al Monitor.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα τονίζει την ευαισθητοποίηση της Καρντάσιαν στο ζήτημα και κάνει λόγο για ενεργή ανάμειξη σε δράσεις για την ανάδειξη του θέματος αλλά και πλήθος ιδιωτικών συζητήσεων, στις οποίες προχώρησε, για αυτό τον σκοπό, με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στο Κογκρέσο αλλά και την κυβέρνηση της Αρμενίας.

Η αμφιλεγόμενη, για πολλούς σελέμπριτι, αναφερόταν συχνά στην καταγωγή της, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει, μνημονεύοντας τον Αρμενικής- Αμερικανικής καταγωγής πατέρα της, Ρόμπερτ Καρντάσιαν.

Μάλιστα λίγο πριν την διεξαγωγή του ψηφίσματος, σε προσωπική της ανάρτηση στο twitter τόνισε πως το ζήτημα της αναγνώρισης της γενοκτονίας είναι για εκείνη, αλλά και για τους επιζώντες, προσωπικό επισημαίνοντας παράλληλα πως το είναι ώρα το Κογκρέσο να δράσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε συνέντευξη την οποία παραχώρησε τον Ιούλιο στην Wall Street Journal,η σελέμπρι ανέφερε πως για το θέμα αυτό, έστειλε απευθείας μήνυμα στον Τζάρετ Κούσνερ, σύμβουλο του Ντόναλτ Τραμπ, με τον οποίον είχε παλαιότερα συναντηθεί και συζητήσει για ζητήματα μεταρρυθμίσεων στον τομέα της Ποινικής Δικαιοσύνης ενώ την ώρα της συνέντευξης δέχθηκε τηλεφώνημα από την βουλευτή των Δημοκρατικών Τζάκι Σπίιρ, η οποία την κάλεσε να απευθυνθεί κατευθείαν στον πρόεδρο των ΗΠΑ, για το ζήτημα.

" Θέλω να φέρω εις πέρας την αποστολή μου, θα έκανε τον μπαμπά μου τόσο υπερήφανο." φαίνεται να είχε πει κατά την διάρκεια της συνέντευξης.

Πηγή: Al Monitor