Κλείσιμο

Η πριγκίπισσα Ευγενία φιλοξενεί την Τερέζα Μέι στο podcast «Floodlight»

Το νέο επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων

Η πριγκίπισσα Ευγενία η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα 'Αντριου και της δούκισσας του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον, επιστρέφει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, Έρνεστ, τον Μάιο. Όπως ανακοίνωσε, θα συνεχίσει με νέα επεισόδια το podcast «Floodlight».

Το podcast αποτελεί μέρος του έργου της με την «Anti-Slavery Collective», πρωτοβουλία που η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ συνίδρυσε με την καλύτερη της φίλη, Julia de Boinville το 2017.

Με αξιέπαινο στόχο την εξάλειψη της σύγχρονης δουλείας για τα 50 εκατομμύρια άτομα που περίπου πλήττει σήμερα, η Anti-Slavery Collective είναι ένα ανεξάρτητο εγχείρημα που φέρνει σε επαφή ηγέτες αλλαγής και φορείς χάραξης πολιτικής για την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το ζήτημα και την αντιμετώπιση της κρίσης. Το «Floodlight», το οποίο ξεκίνησε πέρυσι, φιλοξένησε στα δέκα επεισόδια αξιόλογους δικηγόρους ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δημοσιογράφους και ακτιβιστές.

Η πριγκίπισσα Ευγενία ανακοίνωσε, μέσω ενός βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram, ότι η δεύτερη σειρά βρίσκεται στα σκαριά εδώ και «πολύ πολύ καιρό» και θα ξεκινήσει με έναν πολύ ξεχωριστό καλεσμένο, την πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τερέζα Μέι. 

Σύμφωνα με το Τatler, το νέο επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ