Κλείσιμο

Η Μαντόνα προκαλεί με… belfie και ντεκολτέ και αποκαλύπτει το μυστικό της (φωτό) 

Νέες προκλητικές φωτογραφίες, και αποκαλύψεις, από τη «βασίλισσα» της ποπ, Μαντόνα. Η Μαντόνα, 61 ετών σήμερα, ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram δυο φωτογραφίες, η μια με ντεκολτέ και η άλλη, πιο τολμηρή με τα εσώρουχά της, μια… belfie (σέλφι γλουτών) μετά από φήμες για εμφύτευση στα οπίσθιά της... Επίσης αποκάλυψε το μυστικό της, δηλαδή ότι πραγματοποιεί «αναγεννητική θεραπεία», αφού υπέστη πολλούς τραυματισμούς κατά την τελευταία παγκόσμια περιοδεία της.

Η αναγεννητική ιατρική είναι η διαδικασία αντικατάστασης ή «αναγέννησης» βλαστικών κυττάρων. Τα βλαστικά κύτταρα είναι τα προγονικά κύτταρα από τα οποία προέρχονται όλα τα διαφορετικά είδη των κυττάρων του αίματος και άλλων ιστών και οργάνων του σώματος όπως τα οστά, οι μύες, η καρδιά, το συκώτι, τα νεφρά, τα νεύρα, τα μάτια, το δέρμα, κ.λπ.

Υπενθυμίζεται ότι κάποιοι από τους θαυμαστές του θρύλου της ποπ προκάλεσαν σάλο όταν βίντεο από το κονσέρτο που έδωσε στη Νέα Υόρκη την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2019 έδειχνε τα οπίσθιά της υπέρμετρα διογκωμένα.

 

Πηγή: skai.gr