Κλείσιμο

Η Emma Stone είναι η νέα Cruella DeVil -Δείτε το trailer της νέας ταινίας (pics+vid)

Το 1996 την υποδύθηκε με απόλυτη επιτυχία η Glenn Close και το 2021 ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο η αγαπημένη μας «Ευνοούμενη», σε σενάριο Tony McNamara και σκηνοθεσία Craig Gillespie (ο δημιουργός της ταινίας, I Tonya). Ναι, είναι γεγονός. Το πρώτο τρέιλερ για την επιστροφή της πιο περίφημης κακιάς των παιδικών μας χρόνων, Cruella de Vil, είναι εδώ, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο να κρατάει η  Emma Stone, σε μια παραγωγή που αναμένεται να παρακολουθήσουν χιλιάδες θεατές.

Η πλοκή της ταινίας θα βασιστεί σύμφωνα με την Disney στην ιστορία μιας νεαρής απατεώνισσας με το όνομα Estella, η οποία με φόντο το Λονδίνο των 70s αποζητά την αναγνώριση ως σχεδιάστρια μόδας.

«Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι βλέπω τον κόσμο με τελείως διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό δεν τους άρεσε, αλλά εμένα δεν με νοιάζει η άποψή τους. Νομίζω πως πάντα φοβόντουσαν ότι μπορεί να είμαι τρελή», ακούμε την πανκ εκδοχή της εμβληματικής Cruella να λέει στο τρέιλερ, όσο τα πλάνα μας ταξιδεύουν στην αγγλική πρωτεύουσα.

Η ηρωίδα είναι σικάτη, πλούσια και αδίστακτη. Οι εμμονές της λίγο-πολύ γνωστές και όλοι ξέρουμε τι να περιμένουμε. Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Μάιο, αλλά μέχρι τότε πάρτε μια πρώτη γεύση από το τρέιλερ που έχει ενθουσιάσει το κοινό:

 

 

Πηγή: Vogue