Harry Styles: Θαυμαστής του πέταξε αντικείμενο στη σκηνή την ώρα της συναυλίας – Τραυματίστηκε στο μάτι (video)

Το τελευταίο διάστημα σε πολλές συναυλίες καλλιτεχνών εκτοξεύονται αντικείμενα προς τη σκηνή ή συμβαίνουν απρόοπτα

O Harry Styles τραυματίστηκε στο πρόσωπο από ένα ιπτάμενο αντικείμενο, ενώ βρισκόταν στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας του «Love On Tour» στη Βιέννη της Αυστρίας, το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023. 

Ο τραγουδιστής του «As It Was», ο οποίος είχε τραυματιστεί από λουλούδια κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του τον περασμένο Ιούνιο, περπατούσε στη σκηνή όταν ένα αντικείμενο που πέταξαν θαυμαστές του τον βρήκε στο μάτι. 

Δυστυχώς, τέτοια περιστατικά φαίνεται να συμβαίνουν όλο και πιο συχνά, με σταρ όπως η Bebe Rexha και η Ava Max να βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Styles ξαφνιάστηκε και αμέσως έβαλε το χέρι του στο πρόσωπό του. 

Το τελευταίο διάστημα σε πολλές συναυλίες καλλιτεχνών εκτοξεύονται αντικείμενα προς τη σκηνή ή συμβαίνουν απρόοπτα. Στο πλαίσιο της περιοδείας «It’s All A Blur Tour», ο Drake ήταν στη σκηνή, όταν κάποιος από το κοινό αποφάσισε να του πετάξει ένα κινητό τηλέφωνο. Η Kalsea Ballerini ήταν επί σκηνής στο Αϊντάχο την προηγούμενη εβδομάδα, όταν κάποιος πέταξε ένα βραχιόλι που τη χτύπησε στο πρόσωπο. 

@jordyntaylor28 He was like wtf lol #drake #chicago #itsallablurtour #unitedcenter #champagnepapi #fyp ♬ original sound - Jordyn

Τον Ιούνιο, η Bebe Rexha αποχώρησε από τη σκηνή, στη Νέα Υόρκη, όταν χτυπήθηκε στο κεφάλι από κινητό τηλέφωνο που πέταξε κάποιος. Αλλά υπήρξε και το περιστατικό σε συναυλία της Pink, όπου κάποιος πέταξε στη σκηνή ένα σακουλάκι με την τέφρα της μητέρας του, ενώ σε εμφάνιση του Lil Nas X, πέταξαν ένα ερωτικό βοήθημα. 

Πηγή: skai.gr