Κλείσιμο

Dot. με Έλντα Πανοπούλου, Πάνο Καλίδη και Ελευθερία Ελευθερίου (vid+pisc)

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα της εκπομπής μάς κρατούν την καλύτερη παρέα: με καλεσμένους που έχουν κάτι όμορφο να μοιραστούν μαζί μας, με ιδέες για να περνάμε καλά, με συνταγές για να τρώμε νόστιμα και συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας ευχάριστη. 

Το Σάββατο 15 Μαΐου, καλεσμένη του Dot. είναι η Έλντα Πανοπούλου. Διηγείται απολαυστικές ιστορίες με τη Ρένα Βλαχοπούλου, η οποία την πάντρεψε αλλά την ημέρα του γάμου ξέχασε τα στέφανα και αποκαλύπτει τι της είπε ο Κώστας Βουτσάς και την προσγείωσε την εποχή που ψωνίστηκε από την επιτυχία του "Ρετιρέ". Αναφέρεται στα κιλά που έχασε, αλλάζοντας απλά τρόπο ζωής και περπατώντας 7 χλμ τη μέρα και τέλος εξηγεί τι θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τα παιδιά που βγαίνουν από τις δραματικές σχολές ώστε να μην πέσουν θύματα κακοποιητικών συμπεριφορών.

Ακόμη:
•    Ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει δροσερή τάρτα λεμονιού και ο Κώστας Παπαδόπουλος ετοιμάζει ποντιακή κορίνα - μία παραδοσιακή τούρτα μελιού αλλά σε μία σύγχρονη εκδοχή με ganache… survivor.

•    Ραντεβού για γέλια μέχρι δακρύων με το νέο βιβλίο της Τζούλης Αγοράκη, "Ανδρολίβαδο". Η δημοσιογράφος μιλά για όλα τα απίστευτα που συνέβησαν στα ραντεβού της αλλά και για το φλερτ του Boy George.
•    Τηλεργασία και πώς μπορούμε να μετατρέψουμε το γραφείο στο σπίτι μας, σε... λοφτ της Νέας Υόρκης.

Την Κυριακή 16 Μαΐου, στον καναπέ του Dot. κάθονται ο Πάνος Καλίδης και η Ελευθερία Ελευθερίου. Μιλούν για τις αλλαγές στον οργανισμό και το δέρμα τους μετά το Survivor και θυμούνται την πίτσα που τους δίχασε, τους συμπαίκτες τους και τα hate messages.

Ακόμη:
•    Η Κατερίνα Λέχου απαντά στο ερωτηματολόγιο του Προυστ.
•    Η Έλενα “Μαριπόσα” Κρεμλίδου με τη Μάγκυ Ταμπακάκη ετοιμάζουν το σουφλέ της μαμάς.
•    Και η ενδοκρινολόγος Οδύσσεια Κωνστάντουρα εξηγεί τι είναι το μεταβολικό σύνδρομο, τι πρέπει να μας ανησυχεί στην περίμετρο της μέσης μας και τρόπους θεραπείας.

Δείτε το trailer

DOT.Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ-Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes!

Πηγή: skai.gr