Κλείσιμο

DOT.: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17.15 στον ΣΚΑΪ

Το Σάββατο 23 Μαρτίου, η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης κάθονται στον καναπέ του dot. και μιλούν για την ιδιαίτερη σχέση που έχουν οχτώ χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Στη συνέχεια, εξηγούν ποια είναι η σχέση τους με τα παιδιά τους αλλά και γιατί αποφάσισαν να παίξουν μαζί στο θέατρο.

Ακόμη, η Τζένη Μπότση δίνει "τσάμπα συμβουλές ζωής" με τον δικό της τρόπο. Διάσημες Ελληνίδες περιγράφουν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Η κάμερα της εκπομπής περνάει μια ολόκληρη μέρα με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και παρακολουθεί την καθημερινότητα ενός πρωταθλητή. Τέλος, ο Γιάννης Αποστολάκης, με βοηθό τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ετοιμάζει δύο υγιεινές συνταγές.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου, ο Κώστας Βουτσάς έρχεται στο dot. μαζί με την σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού αλλά και τον 2,5 ετών γιο τους Φοίβο. Σε μια απολαυστική συνέντευξη, περιγράφει τη σχέση του μαζί τους και θυμάται άγνωστες ιστορίες από την εποχή του παλιού ελληνικού σινεμά.
Ακόμη, η Μαρίνα Βερνίκου ανοίγει το σπίτι της και μιλάει για το φιλανθρωπικό της έργο. Η life coach Μάρεα Λαουτάρη εξηγεί τι πρέπει να κάνεις, αν ερωτευτείς το αφεντικό σου. Ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει τον πιο απολαυστικό κορμό σοκολάτας με καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα. Τέλος, ο Παναγιώτης Βασιλάκος φτιάχνει ένα ξύλινο φωτιστικό για τον τοίχο.

Παρουσίαση: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος
Αρχισυνταξία: Θάλεια Γιαννακοπούλου, Τάσος Μπιμπισίδης
Διεύθυνση Παραγωγής: Νάσος Γαλακτερός
Οργάνωση Παραγωγής: Αντιγόνη Αναστοπούλου
Creative Director: Ρωξάνη Ρόμπου

Σαββατοκύριακο σημαίνει DOT.
Dream it. Do it!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17.15 στον ΣΚΑΪ