Arnold Schwarzenegger: Εμφανίστηκε με τα παιδιά του στην πρεμιέρα της σειράς «FUBAR»

Υποδύεται έναν πράκτορα της CIA λίγο πριν αποσυρθεί όταν ανακαλύπτει ένα οικογενειακό μυστικό και αναγκάζεται να επιστρέψει για μία τελευταία αποστολή

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, συνοδευόμενος από τα παιδιά του, εμφανίστηκε στη πρεμιέρα της πρώτης του τηλεοπτικής σειράς «Fubar» του Netflix στο Λος Άντζελες.
 
«Πιστεύω ότι κάθε στάδιο της καριέρας μου ήταν συναρπαστικό», δήλωσε ο Σβαρτσενέγκερ στο Variety. «Ξέρω ότι κανονικά θα σκεφτόσουν ότι όταν είσαι 75 ετών δεν υπάρχει ένας ακόμη συναρπαστικός σταθμός, επειδή οι περισσότεροι έχουν αποσυρθεί, αλλά εγώ εδώ είμαι».

Υποδύεται έναν πράκτορα της CIA λίγο πριν αποσυρθεί όταν ανακαλύπτει ένα οικογενειακό μυστικό και αναγκάζεται να επιστρέψει για μία τελευταία αποστολή. Στο πλευρό του πρωταγωνιστεί η Μόνικα Μπαρμπάρο (Monica Barbaro), η οποία υποδύεται την κόρη του.
   
Μιλώντας στο ET o γιος του Τζόζεφ Μπάινα δήλωσε ότι αποτελεί πρότυπο για εκείνον και μοιράστηκε την υποστήριξη και τον θαυμασμό του.
   
«Είναι ένας καταπληκτικός πατέρας. Ένας σπουδαίος άνθρωπος που θαυμάζω και ο πιο έξυπνος που ξέρω», δήλωσε ο Μπάινα ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία δράσης «Gunner» με τον Μόργκαν Φρίμαν και τον Λουκ Χέμσγουορθ. «Είναι πάντα τόσο υποστηρικτικός σε ό,τι κι αν κάνω. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που έχω έναν μπαμπά σαν κι αυτόν», είπε.
   
Η νέα κωμική σειρά δράσης «FUBAR» θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ