Κλείσιμο

Πάνω από 50 συναυλίες «έρχονται» το καλοκαίρι στην Τεχνόπολη

Περισσότερες από 50 συναυλίες από όλο το φάσμα της μουσικής έρχονται στην Τεχνόπολη και δίνουν τον ρυθμό στο πιο πλούσιο συναυλιακό καλοκαίρι της πόλης

Ο παλμός του μουσικού καλοκαιριού χτυπά για ακόμη μια χρονιά στην καρδιά της Αθήνας. Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων γεμίζει και αυτό το καλοκαίρι με μελωδίες την πόλη, καθώς στη σκηνή της θα βρεθούν αγαπημένοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες απ’ όλα τα μουσικά είδη. Η προσμονή είναι μεγάλη, γι’ αυτό και ο ρυθμός της Μουσικής Τεχνόπολης αρχίζει να χτυπά από τον Μάιο και μέχρι και τον Σεπτέμβριο η εμβληματική σκηνή της Τεχνόπολης θα μετρήσει πάνω από 50 live συναυλίες.

Κορυφαίοι τραγουδιστές και μουσικοί, άλλοι για πρώτη φορά και άλλοι σε δυναμικό come-back, θα συναντηθούν με χιλιάδες επισκέπτες κάτω από τις χαρακτηριστικές καμινάδες για εμπειρίες τόσο ξεχωριστές που μόνο η μουσική μπορεί να προσφέρει! Ποια είναι τα πρώτα μουσικά ραντεβού που σημειώνουμε στο ημερολόγιό μας μέχρι και τον Ιούλιο;

Το 22o Athens Jazz, στην πιο πολυσυλλεκτική του εκδοχή, σήκωσε αυλαία τη Δευτέρα 22 Μαΐου και μέχρι την Κυριακή 28 θα περάσουν από τη σκηνή 21 καλλιτέχνες και σχήματα από όλο τον κόσμο και όλο το φάσμα της τζαζ, ενώ μια πλούσια σειρά από παράλληλες δράσεις θα συνοδεύουν και φέτος το φεστιβάλ.

Το τριήμερο πρόγραμμα του Athens Music Week για τη μουσική βιομηχανία που ακολουθεί κορυφώνεται την Πέμπτη 1η Ιουνίου με μια μεγάλη συναυλία από φρέσκα σχήματα του εναλλακτικού μουσικού τοπίου της χώρας, όπως το Παιδί Τραύμα, οι Steams και οι Babo Koro που θα συναντηθούν με τον Τούρκο παραγωγό και live performer Hey! Douglas που έρχεται στην Ελλάδα με το πολυμελές σχήμα του για να μας ξεσηκώσει με το εντυπωσιακό και άκρως χορευτικό set του.

Mε φρέσκα flows και beats από το νέο joint album τους «Cash Out» ο Μικρός Κλέφτης και ο Tsaki έρχονται την Παρασκευή 2 Ιουνίου, ενώ ο ράπερ Anser έρχεται από τη Σπάρτη την Τετάρτη 7 Ιουνίου έχοντας στο πλευρό του τον Eversor για μια άχαστη συναυλία που «Θα μείνει για πάντα».

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr