Ένα τραγούδι για το περιβάλλον

Ένα τραγούδι για το περιβάλλον
Με βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου θα ανοίξει η συναυλία για την αναγέννηση των δασών, που διοργανώνουν στις 22 Σεπτεμβρίου, ο ΣΚΑΪ, το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και ο Μελωδία.

Η συναυλία, στην οποία συμμετέχουν αφιλοκερδώς 15 καλλιτέχνες, για γίνει στο Καλλιμάρμαρο στάδιο στις 9 το βράδυ, ενώ τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν συνολικά θα διατεθούν στο Ταμείο Δασών.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες συναντήσεις δημιουργών και ερμηνευτών τα τελευταία χρόνια για ένα κοινό σκοπό, επισημάνθηκε σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Ζάππειο.

Η μουσική βραδιά καλεί σε αγώνα για τη διάσωση μίας πανανθρώπινης αξίας, επισήμανε η κα
Ο πίνακας που θα δημοπρατηθεί στο ραδιομαραθώνιο
Ανεβαίνω στη σκηνή σκεπτόμενος το παιδί μου και τα παιδιά όλων, γιατί αυτοί είναι που θα ζήσουν σε ένα χειρότερο περιβάλλον απ΄ αυτό που ήδη ζούμε εμείς, ανέφερε ο
Εισιτήρια για τη συναυλία διατίθενται στα Metropolis και στην ιστοσελίδα
Την ίδια ημέρα με τη συναυλία, ο ΣΚΑΪ διοργανώνει ραδιομαραθώνιο, στο πλαίσιο του οποίου θα γίνει δημοπρασία πίνακα ζωγραφικής της Χρύσας Βέργη.

Από την Πέμπτη όσοι επιθυμούν μπορούν να δουν τον πίνακα στην αίθουσα 6 του Ζαππείου από τις 12 το μεσημέρι ως τις 8 το βράδυ.
Πηγή: skai.gr