Δυνατό και ευκίνητο

Η HP με το Compaq 2710p παρουσιάζει ένα μοντέλο με αυξημένες δυνατότητες εν κινήσει που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τα δεδομένα που είχατε συνηθίσει στο χώρο των προσωπικών υπολογιστών στους τομείς της φορητότητας και της εργονομίας.

Το νέο μοντέλο της HP σχεδιάστηκε από την αρχή ώστε να είναι ευκίνητο. Το βάρος του είναι μόλις 1,65 kg, διαθέτει περιστρεφόμενη οθόνη 12,1" τεχνολογίας Illumi-Lite.

Οι δύο πυρήνες του επεξεργαστή της Intel σε συνδυασμό με την πλατφόρμα εξαιρετικά χαμηλής τάσης (Ultra Low Voltage) προσφέρουν εντυπωσιακή αυτονομία στην μπαταρία.

Τα 2GB μνήμης RAM που μπορεί να επεκταθούν έως τα 4GB παρέχουν ανεπανάληπτη ταχύτητα στις εφαρμογές.

Η δικτύωση γίνεται μέσω γρήγορης κάρτας Gigabit Εthernet για εύκολη μεταφορά αρχείων, ή ασύρματης WiFi αν έχετε πρόβλημα καλωδίων ή είστε εν κινήσει, και μάλιστα με υποστήριξη 3G HSDPA.

Υπάρχει και η δυνατότητα ασύρματης τεχνολογίας Bluetooth για επικοινωνία με εξωτερικές συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα, εκτυπωτές & PDA.

Το Compaq 2710p διαθέτει επιπλέον ενσωματωμένη web κάμερα 2 Megapixel που σας δίνει την δυνατότητα να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο, και να κρατήσετε επαφή με την οικογένειά, τους φίλους και τους συνεργάτες σας μέσω κλήσης βίντεο από όπου & όποτε θέλετε.

Η διαχείριση γίνεται μέσα από το απόλυτο λειτουργικό σύστημα των αυθεντικών Windows Vista, στο πιο φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον της Business Edition.

Απολαύστε και εσείς τις εξαιρετικές του δυνατότητες σε μία μοναδικά κομψή συσκευή με αξεπέραστη άνεση στη μεταφορά, προορισμένη για ανθρώπους που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει.

Η τιμή του λίγο τσουχτερή καθώς ανέρχεται στα 1.850 ευρώ αλλά με τόσες δυνατότητες μήπως να το ξανασκεφτούμε;
Πηγή: Βασίλης Ντέτσικας