Τουρκία: Ανταλλαγή πυρών μεταξύ συμμοριών έξω από το δικαστικό μέγαρο της Σμύρνης - Ένας νεκρός (βίντεο)

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής σκοτώθηκε ένα άτομο και τραυματίστηκαν πέντε

Ανταλλαγή πυρών μεταξύ συμμοριών, σύμφωνα με τις εώς τώρα πληροφορίες, σημειώθηκε, στις 12.30 το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από το δικαστικό μέγαρο της Σμύρνης, στην Τουρκία, στη συνοικία Μπαϊρακλί. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής σκοτώθηκε ένα άτομο και τραυματίστηκαν πέντε. 

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, μια ομάδα που καθόταν στον επάνω όροφο ενός εστιατορίου απέναντι από το δικαστικό μέγαρο, για την οποία μαθεύτηκε ότι εκδικαζόταν υπόθεση σήμερα Δευτέρα, δέχθηκε πυρά από άλλη ομάδα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σύγκρουση μεταξύ των δύο ομάδων. 

Οι υποθέσεις και των δύο ομάδων επρόκειτο να εκδικαστούν στη Σμύρνη λόγω μιας ανθρωποκτονίας που είχε διαπραχθεί στο παρελθόν. 

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα γύρω νοσοκομεία. 

«Είχα φύγει από το δικαστήριο. Δύο ομάδες συγκρούστηκαν. Ήμασταν πολύ φοβισμένοι. Κρύφτηκα κάτω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο για να σώσω τη ζωή μου. Νόμιζα ότι ήταν τρομοκράτης επίθεση. Δυστυχώς, υπήρξαν τραυματίες». 

Η τουρκική αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το αιματηρό περιστατικό. Δύο δράστες που χρησιμοποίησαν μακρύκανα όπλα κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης συνελήφθησαν στο σημείο.
 

Πηγή: skai.gr