Στην πρώτη γραμμή της μάχης του Ισραήλ με τη Χαμάς ο πρωταγωνιστής του «Fauda» του Netflix - Δείτε βίντεο

Ο σταρ της Fauda του Netflix, Λάιον Ραζ, ενώνεται με τους γενναίους «αδερφούς στα όπλα» στην πρώτη γραμμή του Ισραήλ σύμφωνα με βίντεο που ανάρτησε από επιχείρηση στην πλατφόρμα X

Ο σταρ της σειράς Fauda (Χάος) του Netflix, Λάιον Ραζ, ενώνεται με τους γενναίους «αδερφούς στα όπλα» στην πρώτη γραμμή του Ισραήλ σύμφωνα με βίντεο που ανάρτησε από επιχείρηση στην πλατφόρμα X.

Ο Ραζ, 51 ετών, ο πρωταγωνιστής της ισραηλινής επιτυχημένης σειράς  Fauda, φαίνεται σε βίντεο μαζί με τον δημιουργό της σειράς, Avi Issacharoff, να πέφτει πίσω από έναν τοίχο καθώς οι πύραυλοι της Χαμάς εκτοξεύονται από πάνω.

«Συνοδευόμενος από τον Yohanan Plesner και τον Avi Issacharoff, κατευθύνθηκα προς τα νότια για να συμμετάσχω με τους εκατοντάδες γενναίους «αδελφούς στα όπλα» εθελοντές που εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν τον πληθυσμό στο νότιο Ισραήλ. Μας έστειλαν στη βομβαρδισμένη πόλη Σντερότ για να φυγαδεύσουμε δύο οικογένειες», έγραψε ο Ραζ στη λεζάντα.

Ισραήλ

Ο ρόλος του Ραζ στην επιχείρηση διάσωσης δεν έχει επιβεβαιωθεί από Ισραηλινούς αξιωματούχους. 

Η σειρά Fauda, που στα εβραϊκά σημαίνει χάος,  βασίζεται στις πραγματικές εμπειρίες του Ισαχάρωφ στις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις. Ξεκίνησε το 2015 και θα μεταδοθεί για πέμπτη σεζόν

Ο χαρακτήρας του Ραζ, Doron Kavillio, είναι ένας κορυφαίος πράκτορας που κυνηγά έναν τρομοκράτη της Χαμάς που ονομάζεται The Panther. 

Επιπλέον, ο Ραζ έχει εμφανιστεί στην ταινία Mary Magdalene στο πλευρό του Joaquin Phoenix και στο 6 Underground με τον Ryan Reynolds και θα εμφανιστεί στο πολυαναμενόμενο σέκουελ του Gladiator του Ridley Scott.

Σε παλαιότερη ανάρτησή του στο Instagram Story, ο Ραζ έλεγε: «Θυμηθείτε ποιος ξεκίνησε τη σφαγή. Η Χαμάς είναι μια οργάνωση που θέλει να καταστρέψει τους Εβραίους και δεν θέλει να μιλήσει για ειρήνη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες ».

«Όταν ο πόλεμος αρχίσει και η Γάζα υποστεί τις απώλειες, θυμηθείτε ότι μπαίνουμε σε αυτόν τον πόλεμο με βαριά καρδιά, χωρίς να θέλουμε να σκοτώνουμε αθώους», πρόσθεσε ο Ραζ.

Τόσο ο Ραζ όσο και ο Ισαχάρωφ υπηρέτησαν στις ειδικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής θητείας τους στον ισραηλινό στρατό.

Ο Ραζ γεννήθηκε στον οικισμό Ma'ale Adumim στη Δυτική Όχθη από πατέρα Ιρακινό και μητέρα Αλγερινή. Μετά την αποφοίτησή του από το λύκειο, ο Ραζ στρατολογήθηκε στην αντιτρομοκρατική μονάδα, Duvdevan, που σημαίνει «κεράσι στην κορυφή».

Αφού τελείωσε η υπηρεσία του, ο Ραζ μετακόμισε στο Λος Άντζελες όπου εργάστηκε ως σωματοφύλακας του Arnold Schwarzenegger.
 

Πηγή: skai.gr