Στα πράσα: Βουλευτής άρχισε να ερωτοτροπεί με την σύντροφο σε τηλεδιάσκεψη του Κογκρέσου (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό, εκτυλίχθηκε κατά την διάρκεια τηλεδιάσκεψης του κάτω Σώματος του Κογκρέσου της Αργεντινής, το οποίο εμβρόντητο παρακολούθησε τον πολιτικό Χουάν Εμίλιο Αμέρι να έχει δίπλα του μια γυναίκα και σε ζωντανή σύνδεση να αρχίζει να την θωπεύει στο στήθος αφού της κατέβασε την μπλούζα.

Το περιστατικό σύντομα  έγινε viral στα social media και απασχόλησε τα ΜΜΕ της χώρας.

Συγκεκριμένα το περιστατικό έλαβε χώρα κατά την ειδική συνάντηση των βουλευτών ,με την φυσική παρουσία ελάχιστων από αυτούς καθώς οι περισσότεροι παρίσταται μέσω βίντεοκλησης, και είχε ως αποτέλεσμα την άρον- άρον διακοπή και εν συνεχεία την ματαίωση της από τον πρόεδρο του σώματος Σέρχιο Μάσα.

Ο 47χρονος Αμέρι, σε πλήρη σύγχυση, επιχείρησε να απολογηθεί λέγοντας ότι νόμιζε πως δεν ήταν συνδεδεμένος στο ίντερνετ εκείνη τη στιγμή και ότι έκανε αυτή την κίνηση από τρυφερότητα καθώς ενημερωνόταν για το εάν η σύζυγός του είναι καλά μετά τα νέα επιθέματα από σιλικόνη που τοποθέτησε στο στήθος της.

«Εδώ στα κεντρικά της χώρας η σύνδεση είναι πολύ κακή. Η σύντροφός μου βγήκε από το μπάνιο και την ρώτησα πώς είναι τα επιθέματά της από σιλικόνη και τα φίλησα, γιατί πριν από δέκα μέρες έκανε επέμβαση για την τοποθέτησή τους».

Οι βουλευτές ψήφισαν υπέρ της πενθήμερης αποβολής του.

Ο Αμέρι εκπροσωπεί την βόρεια πολιτεία της Σάλτα και ανήκει στον κυβερνώντα πολιτικό συνασπισμό.

Η ανακοίνωσή του ότι θα συστήσει επιτροπή για να αποφανθεί άμεσα για τις κυρώσεις εις βάρος του Αμέρι και ότι αυτές θα είναι ανάλογες της σοβαρότητας του ζητήματος.

Πηγή: skai.gr