Μπαχτσελί: «Η Ιερουσαλήμ έχει βαθιά τα ίχνη του τουρκισμού» - Απειλή η αποστολή αμερικανικών αεροπλανοφόρων στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης αναφέρθηκε στο Ισλάμ και εξαπέλυσε επίθεση κατά των ΗΠΑ και την αποστολή αεροπλανοφόρων στην ανατολική Μεσόγειο

Ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί Ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί  Παράλληλα, υποστήριξε πως η αποστολή αμερικανικών αεροπλανοφόρων στην ανατολική Μεσόγειο είναι μια μεγάλη απειλή, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης.

«Η Ιερουσαλήμ είναι το κλειδί της μοίρας μας. Δεν χάνεται όταν λένε χάθηκε. Δεν πέφτει όταν λένε ότι έπεσε. Το Ισραήλ δεν μπορεί να το αντέξει αυτό, δεν θα το αντέξει. Mη νομίζουν πως το Ισλάμ  είναι μόνο η Ιερουσαλήμ και η Γάζα. Όλη αυτή η περιοχή είναι του Ισλάμ, οι πέτρες είναι Ισλάμ, τα βουνά είναι Ισλάμ, ο αέρας είναι Ισλάμ, το χώμα είναι Ισλάμ, τα πουλιά είναι Ισλάμ, οι λύκοι είναι Ισλάμ και όλων αυτών ο προστάτης είναι ο Αλλάχ» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Η αποστολή των αεροπλανοφόρων των ΗΠΑ στην ανατολική Μεσόγειο είναι μια μεγάλη απειλή που δεν μπορεί να αγνοηθεί και είναι δείγμα ανευθυνότητας. Είναι σωστή και γενναία απόφαση της Τουρκίας να κάνει ναυτικές ασκήσεις στην περιοχή ως απάντηση και ως αντίποινα».

Πηγή: skai.gr